Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fvck Off FC No me acuerdo
4321 Tactiek esta esta mejor
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Yate rent richting de bal. Yate geeft de bal voor. Inworp. Bustamante met een snelle inworp. Coral geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ráquira bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral onderschept slim de pass. Coral met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza passt de bal met de wreef. Almanza rent richting de bal. Rendón onderschept slim de pass. Rendón geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral is nu in balbezit. Ráquira schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ráquira krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Cadena is nu in balbezit. Cajamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cajamarca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 50%, No me acuerdo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fvck Off FC - No me acuerdo 0:0

54e minuut.
Coral met een sublieme pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráquira begaat een overtreding. Ráquira krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Bustamante met een snelle inworp. Ladino speelt de bal door. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... Cadena krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rojas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fvck Off FC - No me acuerdo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fvck Off FC 45%, No me acuerdo 55%.
Fvck Off FC - No me acuerdo 1:0