Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GRANDOL JHONITET
Balanceada Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal met de wreef. Vokolek rent richting de bal. Vokolek haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pataki is nu in balbezit. Pataki passt de bal zonder na te denken. Vokolek rent richting de bal. Vokolek draait met de bal, schiet en ... Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - JHONITET 1:0

6e minuut.
Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino probeert naar een medespeler te passen. Higuita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek onderschept slim de pass. Vokolek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolek draait met de bal, schiet en ... Rosero Coral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiñónez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - JHONITET 2:0

15e minuut.
Higuita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Satizábal de bal. Lévêque bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal begaat een overtreding. Satizábal krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Higuita probeert de bal met de borst te controleren. Vokolek is nu in balbezit. Higuita onderschept slim de pass. Pataki onderschept slim de pass. Pataki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pataki onderschept slim de pass. Pataki passt de bal met de wreef. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek schiet op doel. Higuita probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GRANDOL - JHONITET 3:0

31e minuut.
Kushev probeert naar een medespeler te passen. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki met een sublieme pass. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kushev speelt de bal door. Pataki is nu in balbezit. Pataki passt de bal in één keer door. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vokolek rent richting de bal. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Quiñónez trapt de bal weg. Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Kushev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vokolek de bal. Vokolek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 24%, JHONITET 76%.
FC GRANDOL - JHONITET 3:0

47e minuut.
Chárry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki onderschept slim de pass. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek draait met de bal, schiet en ... Higuita probeert de bal aan de voet te houden. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tesselaar probeert naar een medespeler te passen. Moyano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vokolek. Vokolek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pataki rent richting de bal. Pataki passt de bal zonder na te denken. Vokolek is nu in balbezit. Pataki rent richting de bal. Pataki draait met de bal, schiet en ... Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GRANDOL 32%, JHONITET 68%.
FC GRANDOL - JHONITET 3:0