Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JHONITET FC GRANDOL
Normal Tactiek Balanceada
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 38.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Lévêque met een sublieme pass. Tesselaar met een sublieme pass. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Quiñónez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quiñónez speelt de bal door. Lévêque kopt de bal weg. Daar is Chárry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Polski rent richting de bal. Polski geeft een lange en hoge pass. Rosero Coral heeft problemen om de bal te vangen. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polski geeft de bal voor. Inworp. Estrada met de inworp. Palomino rent richting de bal. Palomino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FC GRANDOL 1:0

18e minuut.
bin Manaf rent richting de bal. Pataki rent richting de bal. Pataki geeft de bal voor. bin Manaf controleert de bal met de borst. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal in één keer door. Vokolek rent richting de bal. Klungelig pakt bin Manaf de bal. bin Manaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Moyano rent richting de bal. Vokolek onderschept slim de pass. Vokolek probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vokolek is nu in balbezit. Vokolek probeert naar een medespeler te passen. Pataki probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kushev met een snelle inworp. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki passt de bal in één keer door. Daar is bin Manaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Higuita de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Pataki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vokolek probeert naar een medespeler te passen. bin Manaf is nu in balbezit. bin Manaf schiet op doel. Daar is Higuita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kushev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pataki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JHONITET - FC GRANDOL 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 69%, FC GRANDOL 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JHONITET - FC GRANDOL 1:1

50e minuut.
Pataki met een sublieme pass. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek passt de bal zonder na te denken. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. bin Manaf heeft problemen om de bal te vangen. bin Manaf speelt de bal door. Pataki is nu in balbezit. Pataki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Pataki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pataki geeft een lange en hoge pass. Vokolek kopt de bal weg. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tesselaar rent richting de bal. Tesselaar passt de bal met de wreef. Vokolek speelt de bal door. bin Manaf rent richting de bal. bin Manaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FC GRANDOL 1:2

72e minuut.
Salamanca rent richting de bal. bin Manaf onderschept slim de pass. bin Manaf draait met de bal, schiet en ... Rosero Coral probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JHONITET - FC GRANDOL 1:3

79e minuut.
Vokolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokolek passt de bal in één keer door. Tesselaar probeert naar een medespeler te passen. Daar is bin Manaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Manaf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lévêque verovert de bal door een tackle van achteren. Vokolek is nu in balbezit. Vokolek met een sublieme pass. bin Manaf bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Manaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JHONITET 80%, FC GRANDOL 20%.
JHONITET - FC GRANDOL 1:3