Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FALCAO F.C real cartagena
falcao Tactiek monofigura
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 15.1
formidable Schieten poor
good Passen hopeless
good Verdedigen poor


3e minuut.
Afonso passt de bal met de wreef. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 1:0

5e minuut.
Minetti geeft een hoge lob. Barbuda kopt de bal weg. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Salas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 2:0

9e minuut.
Afonso geeft een lange en hoge pass. Mora is nu in balbezit. Yurchak is nu in balbezit. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salas speelt de bal door. Milanowski kopt de bal weg. Becerra heeft problemen om de bal te vangen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Salas bokst de bal weg.

12e minuut.
Dumitrache rent richting de bal. Dumitrache geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estrada de bal. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak schiet op doel. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 3:0

20e minuut.
Dumitrache geeft een lange en hoge pass. Mora kopt de bal weg. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel. Salas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 4:0

30e minuut.
Mora kan de bal niet met de borst controleren. Basto is nu in balbezit. Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Afonso heeft problemen om de bal te vangen. Afonso geeft de bal voor. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak geeft een lange en hoge pass. Mora springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pielak passt de bal met de wreef. Barbuda speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak onderschept slim de pass. Yurchak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mora de bal. Mora schiet op doel. Salas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 5:0

37e minuut.
Mora onderschept slim de pass. Albornoz begaat een overtreding. Mora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Afonso met een snel genomen vrije trap. Mora maakt een snoekduik en kopt de bal. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 6:0

40e minuut.
Herrón rent richting de bal. Vanlıoğlu onderschept slim de pass. Vanlıoğlu passt de bal in één keer door. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti draait met de bal, schiet en ... Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Pielak onderschept slim de pass. Pielak geeft de bal voor. Mora springt en kopt de bal. Salas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yurchak maakt een snoekduik en kopt de bal. Salas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 7:0

44e minuut.
Barbuda geeft een hoge lob. Mora kopt de bal weg. Yurchak rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 21%, real cartagena 79%.
FALCAO F.C - real cartagena 8:0

46e minuut.
Albornoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albornoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afonso met de inworp. Milanowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Salas trapt de bal weg van het doel. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak passt de bal in één keer door. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mora kopt de bal weg. Barbuda probeert naar een medespeler te passen. Pielak is nu in balbezit. Pielak geeft een lange en hoge pass. Yurchak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Salas met een harde bal richting middenveld. Pielak kopt de bal weg. Daar is Minetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 9:0

64e minuut.
Dumitrache geeft een hoge lob. Yurchak kopt de bal weg. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. Salas bokst de bal weg. Minetti rent richting de bal. Minetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minetti rent richting de bal. Minetti geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Salinas de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minetti neemt de hoekschop. Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Becerra heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minetti zal de hoekschop nemen. Barbuda kan de bal niet met de borst controleren. Pielak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 10:0

69e minuut.
Morales Otero met een sublieme pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal in één keer door. Afonso rent richting de bal. Afonso geeft de bal voor. Salas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 11:0

72e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 12:0

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Herrón de bal onder controle te krijgen. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora haalt uit met een fantastische trap. Salas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salas met een sublieme pass. Pielak kopt de bal weg. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Salas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pielak probeert naar een medespeler te passen. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak geeft een lange en hoge pass. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Salas rent richting de bal. Salas geeft een hoge lob. Marín is nu in balbezit. Pielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielak geeft een lange en hoge pass. Salas bokst de bal weg.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Becerra trapt de bal weg. Pielak met een sublieme pass. Afonso rent richting de bal. Afonso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yurchak is nu in balbezit. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurchak is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCAO F.C - real cartagena 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCAO F.C 13%, real cartagena 87%.
FALCAO F.C - real cartagena 13:0