Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real cartagena FALCAO F.C
monofigura Tactiek falcao
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 44.5
slecht Schieten formidabel
hopeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mora is nu in balbezit. Albornoz rent richting de bal. Mora begaat een overtreding. Mora krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Klungelig pakt Yurchak de bal. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:1

7e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra met een sublieme pass. Pielak rent richting de bal. Pielak probeert naar een medespeler te passen. Minetti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Salas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:2

12e minuut.
Afonso onderschept slim de pass. Afonso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Estrada de bal. Afonso geeft een lange en hoge pass. Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbuda is nu in balbezit. Barbuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:3

18e minuut.
Arriaga II heeft problemen om de bal te vangen. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:4

19e minuut.
Inworp. Afonso met de inworp. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski speelt de bal door. Minetti speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Becerra kopt de bal weg. Basto probeert de bal aan de voet te houden. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:5

28e minuut.
Pielak speelt de bal door. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda passt de bal met de wreef. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Inworp. Afonso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milanowski heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mora is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 87%, FALCAO F.C 13%.
real cartagena - FALCAO F.C 0:6

55e minuut.
Minetti speelt de bal door. Daar is Barbuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbuda speelt de bal door. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Minetti onderschept slim de pass. Minetti passt de bal in één keer door. Becerra rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Mora schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:7

64e minuut.
Basto is nu in balbezit. Barbuda verovert de bal door een tackle van achteren. Barbuda met een sublieme pass. Yurchak rent richting de bal. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Barbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbuda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Afonso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salinas de bal. Yurchak is nu in balbezit. Yurchak haalt uit met een fantastische trap. Salas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:8

71e minuut.
Albornoz verovert de bal door een tackle van achteren. Albornoz geeft een lange en hoge pass. Afonso geeft een hoge lob. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:9

76e minuut.
Klungelig pakt Arriaga II de bal. Afonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Afonso geeft een lange en hoge pass. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Paal!

78e minuut.
Boada onderschept slim de pass. Boada passt de bal in één keer door. Minetti rent richting de bal. Minetti geeft een lange en hoge pass. Afonso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Barbuda speelt de bal door. Pielak rent richting de bal. Pielak passt de bal met de wreef. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Salas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:10

83e minuut.
Yurchak passt de bal zonder na te denken. Pielak is nu in balbezit. Pielak met een sublieme pass. Yurchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurchak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real cartagena - FALCAO F.C 0:11

85e minuut.
Vanlıoğlu geeft een hoge lob. Minetti probeert de bal aan de voet te houden. Pielak kopt de bal weg. Yurchak rent richting de bal. Yurchak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Afonso verovert de bal door een tackle van achteren. Afonso geeft een lange en hoge pass. Yurchak rent richting de bal. Yurchak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Doeltrap. Salas met een harde bal richting middenveld. Pielak kopt de bal weg. Afonso is nu in balbezit. Afonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real cartagena 91%, FALCAO F.C 9%.
real cartagena - FALCAO F.C 0:11