Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaris Gallardo F.C
ofensiva Tactiek ¡Pereza!
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen solid


19e minuut.
Pikoulas rent richting de bal. Elbers onderschept slim de pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Mallios probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Mallios geeft de bal voor. Inworp. Elbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Praśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Bekolo rent richting de bal. Mondragón maakt een afschuwelijke overtreding. Bekolo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bekolo kan niet meer verder spelen. Welc komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puchici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Birnicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mallios. Birnicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Puchici met een snel genomen vrije trap. Birnicu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaris 59%, Gallardo F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
xaris - Gallardo F.C 0:0

49e minuut.
Mondragón probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Praśniewski met de inworp. Welc heeft problemen om de bal te vangen. Welc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Puchici passt de bal zonder na te denken. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski passt de bal zonder na te denken. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Elbers speelt de bal door. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc haalt uit met een fantastische trap. Loyola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Elbers is nu in balbezit. Elbers geeft de bal voor. Klungelig pakt Londoño de bal. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praśniewski geeft de bal voor. Loyola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Birnicu krijgt zijn hoofd ertegen. Loyola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xaris - Gallardo F.C 0:1

84e minuut.
Constâncio speelt de bal door. Puchici is nu in balbezit. Puchici geeft een lange en hoge pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Loyola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaris 57%, Gallardo F.C 43%.
xaris - Gallardo F.C 0:1