Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolf123 elcracksanti
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Inworp. Pineda Gutiérrez met een snelle inworp. Luengas bereikt de bal nog maar net als eerste. Luengas geeft een hoge lob. Camacho probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pineda Gutiérrez met een sublieme pass. Luengas rent richting de bal. Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gacha speelt de bal door. Luengas rent richting de bal. Luengas probeert naar een medespeler te passen. Ordóñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordóñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - elcracksanti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf123 56%, elcracksanti 44%.
Wolf123 - elcracksanti 0:1

53e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla geeft de bal voor. Bayona heeft problemen om de bal te vangen. Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gacha geeft de bal voor. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordóñez onderschept slim de pass. Ordóñez haalt uit met een fantastische trap. Valero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - elcracksanti 0:2

73e minuut.
Gacha is nu in balbezit. Gacha passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolf123 - elcracksanti 1:2

83e minuut.
Iriarte geeft een hoge lob. Inworp. Suárez met een snelle inworp. Luengas heeft problemen om de bal te vangen. Luengas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bayona rent richting de bal. Bayona geeft een hoge lob. Pachón kopt de bal weg. Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolf123 62%, elcracksanti 38%.
Wolf123 - elcracksanti 1:2