Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
atletico nacional (colombia) lion1213
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Avendaño met een sublieme pass. Cantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas begaat een overtreding. Cantor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avendaño zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chivatá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Met opzet legt Salas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Salas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Galindo is nu in balbezit. Iguarán onderschept slim de pass. Iguarán probeert naar een medespeler te passen. Paipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paipa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Londoño Restrepo bokst de bal weg.

40e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina passt de bal zonder na te denken. Noguera rent richting de bal. Noguera schiet op doel. Landázuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Medina neemt de hoekschop. Noguera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
atletico nacional (colombia) - lion1213 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional (colombia) 44%, lion1213 56%.
atletico nacional (colombia) - lion1213 1:0

46e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Santanilla onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón Sr met een snelle inworp. Iguarán rent richting de bal. Iguarán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Chivatá trapt de bal weg. Daar is Carvajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft een lange en hoge pass. Chivatá bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: atletico nacional (colombia) 47%, lion1213 53%.
atletico nacional (colombia) - lion1213 1:0