Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallardo F.C Wolf123
¡Pereza! Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 21.9
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Elbers verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers passt de bal in één keer door. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... Bayona probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 1:0

4e minuut.
Valero met een harde bal richting middenveld. Elbers kopt de bal weg. Carmona Méndez is nu in balbezit. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Puchici is nu in balbezit. Puchici passt de bal zonder na te denken. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Welc onderschept slim de pass. Welc passt de bal met de wreef. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Dadabbo met een sublieme pass. Klungelig pakt Camacho de bal. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez schiet op doel. Valero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 2:0

21e minuut.
Constâncio geeft een lange en hoge pass. Carmona Méndez kan de bal niet met de borst controleren. Bayona is nu in balbezit. Carmona Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap. Valero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Praśniewski passt de bal zonder na te denken. Puchici is nu in balbezit. Puchici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Welc de bal. Welc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Elbers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Hoz. Elbers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elbers zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc onderschept slim de pass. Welc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 3:0

33e minuut.
Elbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puchici probeert de bal met de borst te controleren. Puchici met een sublieme pass. Welc is nu in balbezit. Welc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Munévar heeft problemen om de bal te vangen. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Puchici passt de bal met de wreef. Welc is nu in balbezit. Welc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Puchici kopt de bal weg. Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski geeft een hoge lob. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Praśniewski speelt de bal door. Klungelig pakt Welc de bal. Iriarte rent richting de bal. Welc onderschept slim de pass. Welc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 26%, Wolf123 74%.
Gallardo F.C - Wolf123 3:0

51e minuut.
Inworp. Iriarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Pachón de bal. Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc schiet op doel. De bal raakt de paal. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Welc rent richting de bal. Welc passt de bal in één keer door. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez schiet op doel. Valero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 4:0

57e minuut.
Munévar is nu in balbezit. Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski passt de bal in één keer door. Daar is Carmona Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ... Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Bayona geeft een lange en hoge pass. Inworp. Praśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welc rent richting de bal. Welc geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 5:0

62e minuut.
Elbers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puchici de bal. Puchici speelt de bal door. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Elbers geeft de bal voor. Welc probeert de bal aan de voet te houden. Praśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc rent richting de bal. Welc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Constâncio rent richting de bal. Constâncio geeft een lange en hoge pass. Daar is de la Hoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dadabbo speelt de bal door. Welc rent richting de bal. Welc met een sublieme pass. Carmona Méndez is nu in balbezit. Carmona Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Carmona Méndez de bal. de la Hoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers geeft een lange en hoge pass. Valero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbers passt de bal zonder na te denken. Welc is nu in balbezit. Welc schiet op doel. Valero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 6:0

85e minuut.
Elbers speelt de bal door. Bączyk is nu in balbezit. Bączyk passt de bal zonder na te denken. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - Wolf123 7:0

89e minuut.
de la Hoz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elbers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona Méndez rent richting de bal. Carmona Méndez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 16%, Wolf123 84%.
Gallardo F.C - Wolf123 7:0