Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elcracksanti xaris
Normal Tactiek ofensiva
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha geeft een hoge lob. Ordóñez is nu in balbezit. Ordóñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
elcracksanti - xaris 1:0

7e minuut.
Mancipe met een harde bal richting middenveld. Llewellyn kopt de bal weg. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Casallas rent richting de bal. Casallas haalt uit met een fantastische trap. Grillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llewellyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
elcracksanti - xaris 1:1

9e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Ordóñez is nu in balbezit. Luengas is nu in balbezit. Luengas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Montilla onderschept slim de pass. Hidalgo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montilla. Hidalgo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hidalgo kan niet meer verder spelen. Rincón Morantes komt het veld opgelopen. Mancipe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Llewellyn kopt de bal weg. Casallas rent richting de bal. Casallas haalt uit met een fantastische trap. Grillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cearense zal de hoekschop nemen. Dielmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elcracksanti - xaris 1:2

27e minuut.
Dielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dielmann probeert naar een medespeler te passen. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn onderschept slim de pass. Llewellyn schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ordóñez passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada maakt een afschuwelijke overtreding. Moncada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elcracksanti 45%, xaris 55%.
elcracksanti - xaris 1:2

50e minuut.
Llewellyn maakt een snoekduik en kopt de bal. López García kopt de bal weg. Klungelig pakt Montilla de bal. Llewellyn rent richting de bal. Llewellyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Luengas verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Rincón Morantes geeft de bal voor. Klungelig pakt Llewellyn de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elcracksanti - xaris 1:3

79e minuut.
Cearense is nu in balbezit. Cearense geeft een hoge lob. Dielmann kopt de bal weg. Casallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casallas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elcracksanti 62%, xaris 38%.
elcracksanti - xaris 1:3