Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL NAPOOL xaris
Normal Tactiek ofensiva
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Vinasco is nu in balbezit. Dielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dielmann geeft een hoge lob. Urquijo is nu in balbezit. Llewellyn verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cearense neemt de hoekschop. Posada bokst de bal weg.

31e minuut.
Pérez Ossa passt de bal zonder na te denken. Moncada rent richting de bal. Moncada geeft een lange en hoge pass. Llewellyn rent richting de bal. Llewellyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Dielmann is nu in balbezit. Dielmann geeft de bal voor. Llewellyn is nu in balbezit. Llewellyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vinasco is nu in balbezit. Dielmann verovert de bal door een tackle van achteren. Dielmann passt de bal in één keer door. Casallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casallas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - xaris 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL NAPOOL 49%, xaris 51%.
EL NAPOOL - xaris 0:1

47e minuut.
Otálora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castiblanco met een snelle inworp. Robles is nu in balbezit. Robles geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pérez Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ossa geeft een hoge lob. Vinasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles rent richting de bal. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dielmann onderschept slim de pass. Dielmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Verano de bal. Llewellyn is nu in balbezit. Llewellyn haalt uit met een fantastische trap. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - xaris 0:2

65e minuut.
Otálora probeert de bal met de borst te controleren. Robles begaat een overtreding. Otálora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otálora met een snel genomen vrije trap. Casallas rent richting de bal. Llewellyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Llewellyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Moncada rent richting de bal. Moncada geeft de bal voor. Llewellyn kopt de bal weg. Casallas is nu in balbezit. Casallas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Popielarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielarz geeft een lange en hoge pass. Llewellyn kopt de bal weg. Casallas rent richting de bal. Casallas schiet op doel. Posada bokst de bal weg. Llewellyn is nu in balbezit. Llewellyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - xaris 0:3

85e minuut.
Varón probeert de bal met de borst te controleren. Llewellyn rent richting de bal. Llewellyn passt de bal met de wreef. Casallas is nu in balbezit. Casallas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EL NAPOOL - xaris 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL NAPOOL 48%, xaris 52%.
EL NAPOOL - xaris 0:4