Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay Skorpión FC
Reposicion Tactiek Carpe Diem
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 59.4
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Marijan de bal. Šoba onderschept slim de pass. Šoba geeft een hoge lob. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Minassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Ciannameo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Skorpión FC 0:1

24e minuut.
Sauda is nu in balbezit. Sobacki is nu in balbezit. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda geeft een hoge lob. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Marijan rent richting de bal. Minassyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minassyan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wnetkurha met een sublieme pass. Scapin speelt de bal door. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Scapin passt de bal in één keer door. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Company Essay - Skorpión FC 1:1

30e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Sauda is nu in balbezit. Sauda passt de bal met de wreef. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... Ciannameo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mrša onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sauda zal de hoekschop nemen. Yakut springt en kopt de bal. Ciannameo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto speelt de bal door. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Yakut probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Minassyan speelt de bal door. Pinto rent richting de bal. Pinto met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Ciannameo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 64%, Skorpión FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Company Essay - Skorpión FC 1:1

48e minuut.
Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pirro is nu in balbezit. Di Pirro passt de bal in één keer door. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Babović rent richting de bal. Babović passt de bal in één keer door. Di Lonardo rent richting de bal. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
İlkerol speelt de bal door. Minassyan rent richting de bal. Minassyan passt de bal met de wreef. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. İlkerol probeert de bal aan de voet te houden. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Inworp. Scapin met een snelle inworp. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan springt en kopt de bal. Piedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki rent richting de bal. Marijan rent richting de bal. Sobacki rent richting de bal. Sobacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Szemietiew speelt de bal door. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal in één keer door. Sobacki rent richting de bal. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 39%, Skorpión FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Company Essay - Skorpión FC 1:1