Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports No tengo tennis
Fdo Atack2 Tactiek Copenhague
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48 gemiddelde waardering 56.1
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Gordo geeft een lange en hoge pass. Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras onderschept slim de pass. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Dammann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Carnavalesco onderschept slim de pass. Hermann geeft een lange en hoge pass. Altamirano is nu in balbezit. Aghassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghassyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnavalesco onderschept slim de pass. Iatras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carnavalesco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Ørn is nu in balbezit. Iatras speelt de bal door. Booh speelt de bal door. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Dammann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Nugaras de bal onder controle te krijgen. Tungsakulmongkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras verovert de bal door een tackle van achteren. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras rent richting de bal. Tungsakulmongkol rent richting de bal. Nugaras verovert de bal door een tackle van achteren. Nugaras schiet op doel. Dammann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - No tengo tennis 0:1

25e minuut.
Nugaras kopt de bal weg. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin passt de bal in één keer door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Dammann bokst de bal weg.

29e minuut.
Booh probeert naar een medespeler te passen. Nugaras heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjørgen. Bjørgen krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Iatras onderschept slim de pass. Iatras passt de bal met de wreef. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Booh passt de bal met de wreef. Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal zonder na te denken. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dammann met een harde bal richting middenveld. Booh geeft de bal voor. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Dammann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - No tengo tennis 0:2

33e minuut.
Przyrowski geeft een hoge lob. Booh rent richting de bal. Booh passt de bal zonder na te denken. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Dammann bokst de bal weg.

34e minuut.
Nugaras rent richting de bal. Tungsakulmongkol verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iatras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nugaras springt en kopt de bal. Dammann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gordo geeft de bal voor. Daar is Hermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - No tengo tennis 0:3

42e minuut.
Ałtyn geeft de bal voor. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin passt de bal met de wreef. Ørn is nu in balbezit. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 64%, No tengo tennis 36%.
Fazerg Sports - No tengo tennis 0:3

46e minuut.
Triviño komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Ryzhkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin probeert naar een medespeler te passen. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. Dammann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hermann onderschept slim de pass. Pinta Grossa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faltermaier. Faltermaier krijgt een gele kaart. De bal rolt over de achterlijn. Nelson komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Iatras onderschept slim de pass. Iatras speelt de bal door. Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor. Nugaras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Bărăscu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Iatras passt de bal met de wreef. Booh rent richting de bal. Booh met een sublieme pass. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Booh rent richting de bal. Booh geeft de bal voor. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. Dammann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin passt de bal in één keer door. Booh met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. Dammann bokst de bal weg.

86e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor. Przyrowski kopt de bal weg. Nelson rent richting de bal. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 73%, No tengo tennis 27%.
Fazerg Sports - No tengo tennis 0:3