Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Fazerg Sports
Copenhague Tactiek Fdo Atack2
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño onderschept slim de pass. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 0:1

6e minuut.
Pinta Grossa rent richting de bal. Pinta Grossa passt de bal zonder na te denken. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel. Ivaşcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 0:2

18e minuut.
Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin geeft een hoge lob. Jenčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Aranlı passt de bal met de wreef. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin speelt de bal door. Jenčík rent richting de bal. Jenčík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Booh passt de bal met de wreef. Marušiak is nu in balbezit. Marušiak probeert naar een medespeler te passen. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík schiet op doel. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Przyrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Fazerg Sports 1:2

34e minuut.
Gordo onderschept slim de pass. Gordo passt de bal in één keer door. Booh rent richting de bal. Booh geeft de bal voor. Carnavalesco heeft problemen om de bal te vangen. Brakus bokst de bal weg. Jenčík bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Fazerg Sports 2:2

38e minuut.
Inworp. Booh met een snelle inworp. Iatras probeert naar een medespeler te passen. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ryzhkin passt de bal zonder na te denken. Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal zonder na te denken. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ... Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 33%, Fazerg Sports 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Fazerg Sports 2:2

46e minuut.
Dammann komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gordo speelt de bal door. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas passt de bal in één keer door. Jenčík rent richting de bal. Jenčík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Carnavalesco rent richting de bal. Iatras verovert de bal door een tackle van achteren. Iatras passt de bal zonder na te denken. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Faltermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Booh is nu in balbezit. Booh geeft een hoge lob. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ryzhkin rent richting de bal. Iatras rent richting de bal. Iatras met een sublieme pass. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Iatras passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin speelt de bal door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jenčík rent richting de bal. Jenčík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iatras zal de hoekschop nemen. Jenčík rent richting de bal. Jenčík haalt uit met een fantastische trap. Dammann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tungsakulmongkol geeft de bal voor. Inworp. Iatras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenčík probeert de bal met de borst te controleren. Jenčík schiet op doel. Dammann bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft de bal voor. Faltermaier is nu in balbezit. Triviño onderschept slim de pass. Triviño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghassyan met de inworp. Pinta Grossa kan de bal niet met de borst controleren. Pinta Grossa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Carnavalesco geeft een hoge lob. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Tungsakulmongkol heeft problemen om de bal te vangen. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pinta Grossa rent richting de bal. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 37%, Fazerg Sports 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Fazerg Sports 2:2