Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMSUAR Francocanadiense 2.0
Defense Tactiek ini
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Navea passt de bal in één keer door. Bola is nu in balbezit. Bola probeert naar een medespeler te passen. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hamdan rent richting de bal. Hamdan geeft een hoge lob. Navea kopt de bal weg. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Wijas passt de bal in één keer door. Barwin rent richting de bal. Barwin passt de bal met de wreef. Wijas rent richting de bal. Wijas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Kánoší de bal. Malaponte is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kánoší ... Strafschop! Kánoší krijgt een gele kaart. Malaponte wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malaponte kan niet meer verder spelen. Hałapacz komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hałapacz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Francocanadiense 2.0 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Darcourt de bal. Mitura verovert de bal door een tackle van achteren. Mitura speelt de bal door. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík draait met de bal, schiet en ... Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kváča passt de bal met de wreef. Nemmer is nu in balbezit. Nemmer passt de bal zonder na te denken. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Manrique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 43%, Francocanadiense 2.0 57%.
RMSUAR - Francocanadiense 2.0 0:1

46e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado speelt de bal door. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas schiet op doel. Creangă bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darcourt zal de hoekschop nemen. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamdan kopt de bal weg. Navea geeft de bal voor. Famfulík maakt een snoekduik en kopt de bal. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola rent richting de bal. Bola probeert naar een medespeler te passen. Famfulík rent richting de bal. Famfulík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mitura is nu in balbezit. Bola onderschept slim de pass. Bola met een sublieme pass. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bola passt de bal met de wreef. Darcourt rent richting de bal. Darcourt probeert naar een medespeler te passen. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Coronado met een snelle inworp. Duse met een sublieme pass. Klungelig pakt Barwin de bal. Duse verovert de bal door een tackle van achteren. Duse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Darcourt de bal. Mitura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcourt. Darcourt krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Famfulík passt de bal in één keer door. Bola rent richting de bal. Bola probeert naar een medespeler te passen. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Duse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola passt de bal met de wreef. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Szieben geeft een lange en hoge pass. Famfulík kopt de bal weg. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 31%, Francocanadiense 2.0 69%.
RMSUAR - Francocanadiense 2.0 0:1