Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO Dannfel fc
omar Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Garzón rent richting de bal. Rosero Coral is nu in balbezit. Garzón verovert de bal door een tackle van achteren. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arboleda is nu in balbezit. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda is nu in balbezit. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Jaramillo Pérez passt de bal zonder na te denken. Valoyes met een sublieme pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
de la Calle geeft een lange en hoge pass. Rosero Coral kopt de bal weg. Daar is Rengifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arboleda rent richting de bal. Arboleda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Galván geeft de bal voor. Manjarrés kopt de bal weg. Rengifo is nu in balbezit. Arboleda bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda schiet op doel. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán passt de bal in één keer door. Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzón schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Rengifo heeft problemen om de bal te vangen. Arboleda is nu in balbezit. Pardo begaat een overtreding. Pardo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Garzón rent richting de bal. Useche is nu in balbezit. Garzón onderschept slim de pass. Garzón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Dannfel fc 1:0

36e minuut.
Rocha met een snelle inworp. Ospina is nu in balbezit. Rosero Coral begaat een overtreding. Rosero Coral krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sanabria onderschept slim de pass. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Dannfel fc 2:0

41e minuut.
Rosero Coral rent richting de bal. Arboleda rent richting de bal. Arboleda passt de bal zonder na te denken. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Useche geeft een hoge lob. Inworp. Sanabria met een snelle inworp. Banguero is nu in balbezit. Banguero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 49%, Dannfel fc 51%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Dannfel fc 2:0

63e minuut.
Estupiñán geeft een hoge lob. Jaramillo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Pérez geeft een hoge lob. Banguero rent richting de bal. Banguero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arboleda is nu in balbezit. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Dannfel fc 2:1

68e minuut.
Estupiñán probeert naar een medespeler te passen. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes met een sublieme pass. Arboleda is nu in balbezit. Arboleda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een lange en hoge pass. Pardo kopt de bal weg. Banguero is nu in balbezit. Banguero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jaramillo Pérez passt de bal in één keer door. Banguero is nu in balbezit. Galván is nu in balbezit. Banguero onderschept slim de pass. Banguero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 56%, Dannfel fc 44%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Dannfel fc 2:1