Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc JESABRE CLUB PETROLERO
Normal Tactiek omar
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Useche geeft een hoge lob. Estupiñán rent richting de bal. Manjarrés begaat een overtreding. Manjarrés krijgt een gele kaart. Estupiñán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nasri controleert de bal met de borst. Garzón is nu in balbezit. Garzón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Manjarrés is nu in balbezit. Manjarrés passt de bal met de wreef. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Mera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes speelt de bal door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanabria met de inworp. Naranjo kan de bal niet met de borst controleren. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jaramillo Pérez onderschept slim de pass. Jaramillo Pérez probeert naar een medespeler te passen. Garzón heeft problemen om de bal te vangen. Garzón schiet op doel. Nasri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Arboleda verovert de bal door een tackle van achteren. Manjarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarrés passt de bal met de wreef. Arboleda is nu in balbezit. Arboleda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Sanabria rent richting de bal. Sanabria probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Pérez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Estupiñán rent richting de bal. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván passt de bal zonder na te denken. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 53%, JESABRE CLUB PETROLERO 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dannfel fc - JESABRE CLUB PETROLERO 0:0

47e minuut.
Pardo onderschept slim de pass. Pardo speelt de bal door. Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Valoyes de bal. Valoyes speelt de bal door. Useche rent richting de bal. Naranjo is nu in balbezit. Naranjo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera geeft de bal voor. Rengifo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 43%, JESABRE CLUB PETROLERO 57%.
Dannfel fc - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0