Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Company Essay
Copenhague Tactiek Reposicion
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Faltermaier geeft een hoge lob. Szemietiew probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Babović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ryzhkin neemt de hoekschop. Ørn springt en kopt de bal. Ciannameo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Junco speelt de bal door. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin met een sublieme pass. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Ciannameo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gordo kopt de bal weg. Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal met de wreef. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ałtyn speelt de bal door. Booh heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobacki. Sobacki krijgt een gele kaart. Booh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ałtyn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Junco de bal onder controle te krijgen. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Company Essay 1:0

30e minuut.
Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn passt de bal met de wreef. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Booh passt de bal met de wreef. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras passt de bal met de wreef. Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aranlı speelt de bal door. Babović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras onderschept slim de pass. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Ciannameo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Iatras met een sublieme pass. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin speelt de bal door. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Babović is nu in balbezit. Babović geeft een lange en hoge pass. Ałtyn rent richting de bal. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Ørn maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciannameo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Company Essay 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 43%, Company Essay 57%.
No tengo tennis - Company Essay 2:0

53e minuut.
Daar is Ryzhkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski passt de bal met de wreef. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Company Essay 2:1

56e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Faltermaier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sobacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nelson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Booh is nu in balbezit. Di Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pirro geeft een hoge lob. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Doeltrap. Ciannameo trapt de bal weg. Wnetkurha kopt de bal weg. Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Faltermaier geeft de bal voor. Babović kopt de bal weg. Scapin rent richting de bal. Scapin geeft de bal voor. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Company Essay 2:2

72e minuut.
Scapin met een sublieme pass. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass. Marijan springt en kopt de bal. Ivaşcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Company Essay 2:3

78e minuut.
Iatras rent richting de bal. Iatras passt de bal in één keer door. Booh met een sublieme pass. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 56%, Company Essay 44%.
No tengo tennis - Company Essay 2:3