Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay No tengo tennis
Reposicion Tactiek Copenhague
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 57.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Faltermaier geeft een lange en hoge pass. Iatras is nu in balbezit. Iatras probeert naar een medespeler te passen. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ciannameo met een harde bal richting middenveld. Dunđerski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gordo de bal. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Ivaşcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras met een sublieme pass. Booh probeert naar een medespeler te passen. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Nugaras de bal. Iatras is nu in balbezit. Iatras met een sublieme pass. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Junco is nu in balbezit. Junco geeft een hoge lob. Aranlı kopt de bal weg. Sobacki rent richting de bal. Sobacki schiet op doel. Ivaşcu bokst de bal weg. Para verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wnetkurha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ivaşcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - No tengo tennis 1:0

26e minuut.
Ryzhkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras passt de bal in één keer door. Daar is Nugaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marušiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marušiak passt de bal in één keer door. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szemietiew geeft een hoge lob. Aranlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranlı geeft de bal voor. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 70%, No tengo tennis 30%.
Company Essay - No tengo tennis 1:0

48e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan onderschept slim de pass. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel. Ivaşcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - No tengo tennis 2:0

52e minuut.
Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew geeft de bal voor. Daar is Aranlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco geeft een hoge lob. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel. Ivaşcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - No tengo tennis 3:0

58e minuut.
Sobacki speelt de bal door. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha met een sublieme pass. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. Ivaşcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Marušiak geeft een hoge lob. Babović is nu in balbezit. Nugaras onderschept slim de pass. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ryzhkin probeert naar een medespeler te passen. Jenčík is nu in balbezit. Iatras speelt de bal door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marijan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iatras speelt de bal door. Jenčík is nu in balbezit. Jenčík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - No tengo tennis 3:1

77e minuut.
Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Jenčík kan de bal niet met de borst controleren. Babović rent richting de bal. Jenčík verovert de bal door een tackle van achteren. Jenčík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ivaşcu met een sublieme pass. Scapin geeft de bal voor. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Ivaşcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iatras neemt de hoekschop. Booh kopt de bal weg. Klungelig pakt Nugaras de bal. Nugaras schiet op doel. Ciannameo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 44%, No tengo tennis 56%.
Company Essay - No tengo tennis 3:1