Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC Fazerg Sports
Carpe Diem Tactiek Fdo Atack2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 51.5
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
İlkerol passt de bal in één keer door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Brakus bokst de bal weg.

14e minuut.
Šoba geeft de bal voor. Yakut kopt de bal weg. Klungelig pakt Tungsakulmongkol de bal. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pinto speelt de bal door. Okusun met een sublieme pass. Przyrowski rent richting de bal. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Luna probeert de bal met de borst te controleren. Todero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño onderschept slim de pass. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Aghassyan onderschept slim de pass. Aghassyan probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Piedra bokst de bal weg.

35e minuut.
Sauda rent richting de bal. Sauda passt de bal met de wreef. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal in één keer door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Brakus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Fazerg Sports 1:0

41e minuut.
Di Lonardo geeft een lange en hoge pass. Yakut is nu in balbezit. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Fazerg Sports 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 41%, Fazerg Sports 59%.
Skorpión FC - Fazerg Sports 2:0

49e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Minassyan speelt de bal door. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Brakus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Fazerg Sports 3:0

51e minuut.
Pinta Grossa passt de bal in één keer door. Nariño is nu in balbezit. Nariño passt de bal zonder na te denken. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sauda is nu in balbezit. Sauda geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Nariño speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Podżorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luna raakt geblesseerd tijdens het duel. Triviño zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
İlkerol rent richting de bal. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol met een sublieme pass. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Sauda rent richting de bal. Sauda met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Brakus bokst de bal weg.

76e minuut.
Di Lonardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Todero onderschept slim de pass. Todero geeft de bal voor. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel. Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Fazerg Sports 4:0

89e minuut.
Carnavalesco geeft de bal voor. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Brakus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Fazerg Sports 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 44%, Fazerg Sports 56%.
Skorpión FC - Fazerg Sports 5:0