Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMSUAR Dannfel fc
Defense Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Stojanowski geeft de bal voor. Wijas is nu in balbezit. Gómez Castaño begaat een overtreding. Gómez Castaño krijgt een gele kaart. Wijas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bola wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Valoyes probeert de bal aan de voet te houden. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 1:0

5e minuut.
Galván probeert naar een medespeler te passen. Valoyes is nu in balbezit. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Wijas schiet op doel. Paal! Álvarez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 2:0

15e minuut.
Arboleda rent richting de bal. Navea is nu in balbezit. Navea geeft een hoge lob. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 3:0

17e minuut.
Filip passt de bal zonder na te denken. Barwin is nu in balbezit. Bola speelt de bal door. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin met een sublieme pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Bola kopt de bal weg. Branco heeft problemen om de bal te vangen. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Bola kopt de bal weg. Klungelig pakt Wijas de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Álvarez met een harde bal richting middenveld. Bola is nu in balbezit. Bola met een sublieme pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Barwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Manjarrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Navea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bola de bal. Bola passt de bal zonder na te denken. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 32%, Dannfel fc 68%.
RMSUAR - Dannfel fc 3:0

53e minuut.
Stojanowski speelt de bal door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco speelt de bal door. Wijas rent richting de bal. Wijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 4:0

55e minuut.
Galván is nu in balbezit. Branco onderschept slim de pass. Branco passt de bal zonder na te denken. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea geeft een hoge lob. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 5:0

61e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Navea de bal. Navea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Useche de bal. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nasri rent richting de bal. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Useche met een sublieme pass. Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco passt de bal in één keer door. Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 6:0

81e minuut.
Darcourt met de inworp. Navea bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea geeft een hoge lob. Wijas rent richting de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Dannfel fc 7:0

84e minuut.
Stojanowski passt de bal in één keer door. Bola heeft problemen om de bal te vangen. Bola geeft een lange en hoge pass. Wijas is nu in balbezit. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 19%, Dannfel fc 81%.
RMSUAR - Dannfel fc 7:0