Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO Francocanadiense 2.0
omar Tactiek ini
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten solid
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


11e minuut.
Nemmer rent richting de bal. Nemmer speelt de bal door. Mera probeert naar een medespeler te passen. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nemmer rent richting de bal. Nemmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mera geeft de bal voor. Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse passt de bal zonder na te denken. Nemmer heeft problemen om de bal te vangen. Nemmer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:1

16e minuut.
Mera geeft een hoge lob. Inworp. Duse met een snelle inworp. Nemmer rent richting de bal. Nemmer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hałapacz speelt de bal door. Klungelig pakt Mera de bal. Malaponte rent richting de bal. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:2

23e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz met een sublieme pass. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:3

26e minuut.
Grundberg verovert de bal door een tackle van achteren. Grundberg geeft een hoge lob. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte schiet op doel. Mera probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz passt de bal in één keer door. Nemmer is nu in balbezit. Nemmer schiet op doel. Londoño Restrepo bokst de bal weg. Pardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enríquez komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse onderschept slim de pass. Duse passt de bal zonder na te denken. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Estupiñán geeft een lange en hoge pass. Ospina probeert de bal aan de voet te houden. Duse probeert naar een medespeler te passen. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 69%, Francocanadiense 2.0 31%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:4

49e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura rent richting de bal. Mitura probeert naar een medespeler te passen. Nemmer rent richting de bal. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mitura geeft de bal voor. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz speelt de bal door. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duse met de inworp. Nemmer rent richting de bal. Nemmer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grundberg kopt de bal weg. Daar is Hałapacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Malaponte rent richting de bal. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Grundberg geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Estupiñán de bal. Estupiñán probeert naar een medespeler te passen. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:5

71e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo rent richting de bal. Naranjo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Malaponte kan de bal niet met de borst controleren. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:6

77e minuut.
Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse geeft een lange en hoge pass. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:7

78e minuut.
Estupiñán is nu in balbezit. Estupiñán geeft de bal voor. Grundberg kopt de bal weg. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:8

84e minuut.
Mera controleert de bal met de borst. Londoño Restrepo probeert naar een medespeler te passen. Mitura kopt de bal weg. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nemmer rent richting de bal. Nemmer speelt de bal door. Malaponte rent richting de bal. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:9

88e minuut.
Jaramillo Pérez kopt de bal weg. Duse rent richting de bal. Duse passt de bal zonder na te denken. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 77%, Francocanadiense 2.0 23%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Francocanadiense 2.0 0:9