Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 JESABRE CLUB PETROLERO
ini Tactiek omar
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Garzón rent richting de bal. Coronado onderschept slim de pass. Coronado passt de bal in één keer door. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

9e minuut.
Cugowski onderschept slim de pass. Cugowski geeft de bal voor. de la Calle probeert de bal met de borst te controleren. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo bokst de bal weg.

14e minuut.
Cugowski met een snelle inworp. Grundberg rent richting de bal. Grundberg met een sublieme pass. Nemmer rent richting de bal. Nemmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Londoño Restrepo met een harde bal richting middenveld. Mitura kopt de bal weg. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ferenčák heeft problemen om de bal te vangen. Ferenčák passt de bal in één keer door. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 2:0

20e minuut.
Grundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák rent richting de bal. Ferenčák passt de bal met de wreef. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 3:0

24e minuut.
Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer passt de bal in één keer door. Malaponte heeft problemen om de bal te vangen. Malaponte schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 4:0

26e minuut.
Ferenčák verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenčák passt de bal met de wreef. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte schiet op doel. Mera probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Estupiñán de bal. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Estupiñán verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenčák verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenčák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Duse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemmer geeft een hoge lob. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Malaponte rent richting de bal. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 5:0

29e minuut.
Rocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duse met een snelle inworp. Nemmer rent richting de bal. Nemmer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferenčák de bal. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Londoño Restrepo trapt de bal weg. Grundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundberg passt de bal met de wreef. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 6:0

34e minuut.
Nemmer is nu in balbezit. Nemmer passt de bal zonder na te denken. Mera rent richting de bal. Malaponte verovert de bal door een tackle van achteren. Malaponte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

35e minuut.
Malaponte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garzón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mitura. Garzón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Ferenčák geeft een hoge lob. Daar is Malaponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaponte schiet op doel. Mera probeert de bal aan de voet te houden. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 32%, JESABRE CLUB PETROLERO 68%.
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

50e minuut.
Duse probeert naar een medespeler te passen. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer passt de bal zonder na te denken. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemmer rent richting de bal. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 9:0

52e minuut.
Mitura probeert naar een medespeler te passen. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski passt de bal in één keer door. Nemmer rent richting de bal. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mera geeft de bal voor. Grundberg probeert de bal aan de voet te houden. Ferenčák is nu in balbezit. Ferenčák schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0

72e minuut.
Grundberg onderschept slim de pass. Grundberg met een sublieme pass. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák geeft de bal voor. Malaponte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coronado geeft een hoge lob. Mera kopt de bal weg. Ferenčák probeert de bal aan de voet te houden. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 28%, JESABRE CLUB PETROLERO 72%.
Francocanadiense 2.0 - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0