Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Skorpión FC
Copenhague Tactiek Carpe Diem
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.4 gemiddelde waardering 56.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Marušiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal in één keer door. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
İlkerol passt de bal met de wreef. Pinto is nu in balbezit. Pinto met een sublieme pass. İlkerol rent richting de bal. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chará onderschept slim de pass. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. Ivaşcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Skorpión FC 0:1

29e minuut.
Ryzhkin passt de bal in één keer door. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh passt de bal zonder na te denken. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Iatras passt de bal met de wreef. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin passt de bal met de wreef. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Piedra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - Skorpión FC 1:1

36e minuut.
Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo passt de bal in één keer door. İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Faltermaier rent richting de bal. İlkerol onderschept slim de pass. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol verovert de bal door een tackle van achteren. İlkerol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 52%, Skorpión FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Skorpión FC 1:1

47e minuut.
Šoba kopt de bal weg. Daar is Minassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booh speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Iatras rent richting de bal. Iatras speelt de bal door. Minassyan geeft de bal voor. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Ivaşcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 45%, Skorpión FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - Skorpión FC 1:1