Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Company Essay
Fdo Atack2 Tactiek Reposicion
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
48.6 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pinta Grossa is nu in balbezit. Pérez Gómez onderschept slim de pass. Pérez Gómez passt de bal in één keer door. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Okusun is nu in balbezit. Wnetkurha verovert de bal door een tackle van achteren. Wnetkurha speelt de bal door. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szemietiew passt de bal in één keer door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski passt de bal in één keer door. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tungsakulmongkol rent richting de bal. Dunđerski onderschept slim de pass. Dunđerski geeft een lange en hoge pass. Marijan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Company Essay 0:1

23e minuut.
Babović rent richting de bal. Triviño onderschept slim de pass. Di Pirro maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Di Pirro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Pirro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Triviño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nariño neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Carnavalesco probeert de bal aan de voet te houden. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mrša geeft de bal voor. Okusun kopt de bal weg. Pinta Grossa probeert de bal met de borst te controleren. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan schiet op doel. Ciannameo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Aghassyan met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Mrša rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna schiet op doel. Ciannameo bokst de bal weg.

36e minuut.
Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez onderschept slim de pass. Pérez Gómez met een sublieme pass. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco geeft de bal voor. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass. Marijan springt en kopt de bal. Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Scapin speelt de bal door. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Company Essay 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 64%, Company Essay 36%.
Fazerg Sports - Company Essay 0:2

47e minuut.
Nariño probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Ciannameo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Junco geeft een hoge lob. Wnetkurha rent richting de bal. Aghassyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aghassyan krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Pinta Grossa speelt de bal door. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel. Ciannameo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Brakus probeert naar een medespeler te passen. Aghassyan kopt de bal weg. Szemietiew speelt de bal door. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nariño kopt de bal weg. Triviño rent richting de bal. Babović onderschept slim de pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Company Essay 1:2

67e minuut.
Salinas speelt de bal door. Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Tungsakulmongkol speelt de bal door. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nariño kopt de bal weg. Pinta Grossa probeert de bal met de borst te controleren. Pinta Grossa met een sublieme pass. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan schiet op doel. Ciannameo bokst de bal weg.

78e minuut.
Dunđerski is nu in balbezit. Szemietiew is nu in balbezit. Szemietiew speelt de bal door. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mrša passt de bal in één keer door. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal in één keer door. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Wnetkurha speelt de bal door. Pérez Gómez rent richting de bal. Wnetkurha met een sublieme pass. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... Brakus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 66%, Company Essay 34%.
Fazerg Sports - Company Essay 1:2