Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 Dannfel fc
ini Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 20.1
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Galván kopt de bal weg. Valoyes rent richting de bal. Valoyes met een sublieme pass. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Duse geeft een lange en hoge pass. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosero Coral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosero Coral krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Coronado passt de bal met de wreef. Duse is nu in balbezit. Duse geeft een hoge lob. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Duse is nu in balbezit. Duse geeft een lange en hoge pass. Malaponte kopt de bal weg. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 1:0

35e minuut.
Grundberg speelt de bal door. Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz passt de bal met de wreef. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Coronado kopt de bal weg. Duse bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarrés bereikt de bal nog maar net als eerste. Duse verovert de bal door een tackle van achteren. Duse geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 2:0

38e minuut.
Grundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Arboleda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grundberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kváča met een snel genomen vrije trap. Rosero Coral heeft problemen om de bal te vangen. Gómez Castaño is nu in balbezit. Malaponte onderschept slim de pass. Malaponte schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 3:0

42e minuut.
Nemmer rent richting de bal. Nemmer met een sublieme pass. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 51%, Dannfel fc 49%.
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 4:0

47e minuut.
Useche trapt de bal weg van het doel. Mitura kopt de bal weg. Hałapacz kan de bal niet met de borst controleren. Grundberg rent richting de bal. Grundberg geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mitura onderschept slim de pass. Mitura probeert naar een medespeler te passen. Malaponte is nu in balbezit. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Grundberg rent richting de bal. Grundberg passt de bal zonder na te denken. Hałapacz speelt de bal door. Klungelig pakt Malaponte de bal. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gómez Castaño probeert de bal aan de voet te houden. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz geeft een hoge lob. Nemmer is nu in balbezit. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 5:0

65e minuut.
Elalmaz is nu in balbezit. Yépez Parada is nu in balbezit. Elalmaz onderschept slim de pass. Elalmaz geeft een hoge lob. Malaponte springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 6:0

80e minuut.
Malaponte kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nasri de bal onder controle te krijgen. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mitura kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nasri de bal onder controle te krijgen. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 7:0

83e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz met een sublieme pass. Malaponte rent richting de bal. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 8:0

87e minuut.
Arboleda rent richting de bal. Mitura onderschept slim de pass. Mitura probeert naar een medespeler te passen. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Duse heeft problemen om de bal te vangen. Duse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Malaponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 9:0

89e minuut.
Nemmer met een sublieme pass. Grundberg rent richting de bal. Grundberg geeft de bal voor. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer draait met de bal, schiet en ... Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 26%, Dannfel fc 74%.
Francocanadiense 2.0 - Dannfel fc 9:0