Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc Francocanadiense 2.0
Normal Tactiek ini
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


6e minuut.
Rengifo kopt de bal weg. Yépez Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elalmaz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura passt de bal in één keer door. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 0:1

12e minuut.
Ferenčák rent richting de bal. Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák verovert de bal door een tackle van achteren. Ferenčák geeft een lange en hoge pass. Malaponte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yépez Parada rent richting de bal. Grundberg is nu in balbezit. Grundberg passt de bal met de wreef. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galván met een sublieme pass. Coronado is nu in balbezit. Coronado geeft de bal voor. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mitura met een sublieme pass. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte met een sublieme pass. Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Coronado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan probeert naar een medespeler te passen. Kváča is nu in balbezit. Arboleda is nu in balbezit. Arboleda haalt uit met een fantastische trap. Creangă bokst de bal weg.

34e minuut.
Malaponte rent richting de bal. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Malaponte met een sublieme pass. Klungelig pakt Nemmer de bal. Nemmer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 0:2

37e minuut.
Arboleda kopt de bal weg. Kváča heeft problemen om de bal te vangen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:2

39e minuut.
Hałapacz geeft de bal voor. Malaponte kopt de bal weg. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:3

39e minuut.
Rengifo speelt de bal door. Klungelig pakt Arboleda de bal. Malaponte verovert de bal door een tackle van achteren. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:4

44e minuut.
Hałapacz geeft de bal voor. Valoyes probeert de bal aan de voet te houden. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 63%, Francocanadiense 2.0 37%.
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:5

46e minuut.
Mitura probeert naar een medespeler te passen. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz geeft een lange en hoge pass. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:6

63e minuut.
Grundberg onderschept slim de pass. Gómez Castaño is nu in balbezit. Grundberg onderschept slim de pass. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák geeft een lange en hoge pass. Álvarez bokst de bal weg. Malaponte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:7

69e minuut.
Grundberg passt de bal met de wreef. Ferenčák is nu in balbezit. Ferenčák geeft de bal voor. Malaponte is nu in balbezit. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:8

73e minuut.
Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundberg onderschept slim de pass. Grundberg speelt de bal door. Ferenčák is nu in balbezit. Ferenčák geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hałapacz geeft de bal voor. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák passt de bal in één keer door. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nemmer passt de bal zonder na te denken. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák passt de bal zonder na te denken. Malaponte rent richting de bal. Malaponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:9

84e minuut.
Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák speelt de bal door. Nemmer is nu in balbezit. Nemmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:10

85e minuut.
Rengifo speelt de bal door. Daar is Arboleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malaponte rent richting de bal. Malaponte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 64%, Francocanadiense 2.0 36%.
Dannfel fc - Francocanadiense 2.0 1:10