Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO RMSUAR
omar Tactiek Defense
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Barwin rent richting de bal. Barwin probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wijas passt de bal met de wreef. Stojanowski geeft de bal voor. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:1

6e minuut.
Naranjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Navea met een sublieme pass. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:2

8e minuut.
de la Calle is nu in balbezit. Barwin verovert de bal door een tackle van achteren. Barwin geeft een hoge lob. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco schiet op doel. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Na een snelle pass probeert Mera de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Londoño Restrepo met een sublieme pass. Wijas rent richting de bal. Wijas geeft een hoge lob. Branco rent richting de bal. Branco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bola geeft een hoge lob. de la Calle probeert de bal met de borst te controleren. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Navea probeert naar een medespeler te passen. Bola is nu in balbezit. Met opzet legt Jaramillo Pérez zijn tegenspeler op de grond. Jaramillo Pérez krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Bola kopt de bal weg. Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branco haalt uit met een fantastische trap. de la Calle probeert de bal aan de voet te houden. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:3

23e minuut.
Rocha met een sublieme pass. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal met de wreef. Bola is nu in balbezit. Bola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Darcourt passt de bal met de wreef. Wijas is nu in balbezit. Wijas passt de bal zonder na te denken. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:4

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaramillo Pérez de bal onder controle te krijgen. Bola speelt de bal door. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 85%, RMSUAR 15%.
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:5

53e minuut.
Daar is Barwin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwin geeft een lange en hoge pass. Estupiñán probeert de bal aan de voet te houden. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijas passt de bal zonder na te denken. Branco probeert naar een medespeler te passen. Barwin rent richting de bal. Barwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Darcourt met een snelle inworp. Bola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola passt de bal met de wreef. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Barwin speelt de bal door. Stojanowski met een sublieme pass. Wijas met een sublieme pass. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaramillo Pérez de bal onder controle te krijgen. Wijas is nu in balbezit. Wijas met een sublieme pass. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Wijas rent richting de bal. Wijas passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. Mera probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Daar is Branco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco onderschept slim de pass. Branco schiet op doel. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:6

86e minuut.
Garzón probeert naar een medespeler te passen. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Branco rent richting de bal. Branco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola verovert de bal door een tackle van achteren. Bola passt de bal zonder na te denken. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 82%, RMSUAR 18%.
JESABRE CLUB PETROLERO - RMSUAR 0:6