Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMSUAR Company Essay
Defense Tactiek Reposicion
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 56.1
solid Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen very good


24e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski passt de bal met de wreef. Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew geeft een lange en hoge pass. Pérez Gómez krijgt zijn hoofd ertegen. Le Parc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Pérez Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wijas met een snelle inworp. Famfulík probeert de bal met de borst te controleren. Junco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Junco krijgt een gele kaart. Famfulík raakt geblesseerd tijdens het duel. Famfulík neemt de penalty, wat een uithaal! Ciannameo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Company Essay 1:0

34e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Sobacki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darcourt. Sobacki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sobacki kan niet meer verder spelen. Akifoğlu komt het veld opgelopen. Di Pirro met een snel genomen vrije trap. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. Le Parc bokst de bal weg.

43e minuut.
Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Kánoší probeert de bal aan de voet te houden. Le Parc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 68%, Company Essay 32%.
RMSUAR - Company Essay 1:0

51e minuut.
Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew geeft een hoge lob. Kánoší kopt de bal weg. Szemietiew geeft een hoge lob. Pérez Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ... Le Parc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Scapin geeft een hoge lob. Akifoğlu kopt de bal weg. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass. Pérez Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Navea probeert naar een medespeler te passen. Famfulík is nu in balbezit. Babović rent richting de bal. Famfulík verovert de bal door een tackle van achteren. Famfulík schiet op doel. Ciannameo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Company Essay 2:0

88e minuut.
Szemietiew verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerski met een sublieme pass. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Szemietiew kopt de bal weg. Dunđerski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kánoší de bal. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Company Essay 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 69%, Company Essay 31%.
RMSUAR - Company Essay 2:1