Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay RMSUAR
Reposicion Tactiek Defense
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Charalampopoulos passt de bal zonder na te denken. Darcourt geeft een lange en hoge pass. Babović heeft problemen om de bal te vangen. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Scapin geeft de bal voor. Wnetkurha kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki rent richting de bal. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Le Parc trapt de bal weg van het doel. Szemietiew kopt de bal weg. Klungelig pakt Dunđerski de bal. Dunđerski geeft de bal voor. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík is nu in balbezit. Met opzet legt Sobacki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sobacki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Famfulík raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Famfulík kan niet meer verder spelen. Barwin komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Szemietiew speelt de bal door. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Di Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pirro geeft de bal voor. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Le Parc met een sublieme pass. Darcourt kopt de bal weg. Charalampopoulos rent richting de bal. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Daar is Scapin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin geeft een lange en hoge pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - RMSUAR 1:0

42e minuut.
Wnetkurha kan de bal niet met de borst controleren. Wnetkurha passt de bal met de wreef. Di Pirro met een sublieme pass. Klungelig pakt Dunđerski de bal. Dunđerski geeft een lange en hoge pass. Le Parc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - RMSUAR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 37%, RMSUAR 63%.
Company Essay - RMSUAR 2:0

63e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Di Pirro passt de bal met de wreef. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal met de wreef. Daar is Szemietiew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemietiew geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Darcourt de bal. Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew passt de bal met de wreef. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Di Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pirro geeft de bal voor. Kánoší is nu in balbezit. Marijan onderschept slim de pass. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Le Parc bokst de bal weg.

75e minuut.
Dunđerski passt de bal met de wreef. Di Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pirro geeft de bal voor. Marijan maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Parc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - RMSUAR 3:0

79e minuut.
Filip geeft een lange en hoge pass. Junco kopt de bal weg. Scapin met een sublieme pass. Dunđerski geeft een hoge lob. Marijan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 22%, RMSUAR 78%.
Company Essay - RMSUAR 3:0