Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 Skorpión FC
ini Tactiek Carpe Diem
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 55.9
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Yakut haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Yakut kopt de bal weg. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Mitura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
İlkerol passt de bal met de wreef. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo speelt de bal door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nemmer kopt de bal weg. Duse is nu in balbezit. Duse passt de bal zonder na te denken. Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Minassyan speelt de bal door. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol passt de bal met de wreef. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sauda rent richting de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Todero passt de bal in één keer door. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol passt de bal met de wreef. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Creangă bokst de bal weg. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:1

27e minuut.
İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol speelt de bal door. Sauda probeert naar een medespeler te passen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Podżorski passt de bal in één keer door. İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol passt de bal met de wreef. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:2

34e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz rent richting de bal. Yakut is nu in balbezit. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Creangă bokst de bal weg. Hamdan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İlkerol zal de hoekschop nemen. Sauda springt en kopt de bal. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Di Lonardo met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut speelt de bal door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Di Lonardo passt de bal met de wreef. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol geeft een hoge lob. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 81%, Skorpión FC 19%.
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:3

48e minuut.
Todero rent richting de bal. Todero met een sublieme pass. İlkerol geeft een lange en hoge pass. Sauda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
İlkerol speelt de bal door. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut passt de bal in één keer door. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Todero passt de bal met de wreef. Di Lonardo heeft problemen om de bal te vangen. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Di Lonardo speelt de bal door. Hamdan heeft problemen om de bal te vangen. Sauda is nu in balbezit. İlkerol rent richting de bal. İlkerol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz is nu in balbezit. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut draait met de bal, schiet en ... Creangă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:4

78e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sauda de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:5

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yakut zal de hoekschop nemen. Mitura heeft problemen om de bal te vangen. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sauda rent richting de bal. Hamdan is nu in balbezit. Sauda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sauda krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sauda passt de bal met de wreef. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kváča rent richting de bal. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Minassyan passt de bal zonder na te denken. İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:6

88e minuut.
Malaponte rent richting de bal. Todero onderschept slim de pass. Todero passt de bal zonder na te denken. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 80%, Skorpión FC 20%.
Francocanadiense 2.0 - Skorpión FC 0:6