Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC Francocanadiense 2.0
Carpe Diem Tactiek ini
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 36.5
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Macy bereikt de bal nog maar net als eerste. Macy geeft een lange en hoge pass. İlkerol speelt de bal door. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Creangă bokst de bal weg.

6e minuut.
Nemmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Todero onderschept slim de pass. Todero speelt de bal door. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Minassyan rent richting de bal. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel. Creangă bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Yakut is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 1:0

21e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Cugowski is nu in balbezit. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
İlkerol kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Lonardo de bal. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 2:0

23e minuut.
Yakut met een sublieme pass. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo schiet op doel. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 3:0

25e minuut.
Grundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo met een sublieme pass. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grundberg is nu in balbezit. Minassyan begaat een overtreding. Grundberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Grundberg met een snel genomen vrije trap. Malaponte maakt een snoekduik en kopt de bal. Piedra bokst de bal weg.

32e minuut.
İlkerol rent richting de bal. İlkerol speelt de bal door. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel. Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 4:0

40e minuut.
İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 5:0

43e minuut.
Mitura heeft problemen om de bal te vangen. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 23%, Francocanadiense 2.0 77%.
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 5:0

46e minuut.
Kváča heeft problemen om de bal te vangen. Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal in één keer door. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Yakut draait met de bal, schiet en ... Kváča probeert de bal aan de voet te houden. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan geeft een hoge lob. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een lange en hoge pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča geeft de bal voor. Chará kopt de bal weg. Minassyan geeft de bal voor. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nemmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todero geeft een hoge lob. Hałapacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hałapacz de bal onder controle te krijgen. Kváča rent richting de bal. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Creangă speelt de bal door. Minassyan kopt de bal weg. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 6:0

71e minuut.
Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal met de wreef. İlkerol is nu in balbezit. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol passt de bal in één keer door. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 7:0

76e minuut.
Inworp. Minassyan met de inworp. Todero geeft een hoge lob. Yakut controleert de bal met de borst. Yakut schiet op doel. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Todero verovert de bal door een tackle van achteren. Todero speelt de bal door. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo heeft problemen om de bal te vangen. Di Lonardo schiet op doel. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Ferenčák kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Malaponte de bal onder controle te krijgen. Macy rent richting de bal. Malaponte onderschept slim de pass. Malaponte schiet op doel. Piedra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Minassyan passt de bal zonder na te denken. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol geeft de bal voor. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Chará de bal. Minassyan speelt de bal door. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap. Creangă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 27%, Francocanadiense 2.0 73%.
Skorpión FC - Francocanadiense 2.0 8:0