Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc No tengo tennis
Normal Tactiek Copenhague
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Iatras geeft de bal voor. Gómez Castaño probeert de bal met de borst te controleren. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Iatras kopt de bal weg. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Iatras rent richting de bal. Iatras geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez Castaño de bal. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Álvarez trapt de bal weg. Ryzhkin kopt de bal weg. Pérez Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ørn schiet op doel. Álvarez met een sublieme pass. Iatras kopt de bal weg. Nugaras heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Booh is nu in balbezit. Booh passt de bal in één keer door. Ryzhkin rent richting de bal. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pérez Gómez is nu in balbezit. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras passt de bal zonder na te denken. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:1

18e minuut.
Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu probeert naar een medespeler te passen. Booh is nu in balbezit. Booh geeft een hoge lob. Ørn springt en kopt de bal. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gabbiadini speelt de bal door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin passt de bal zonder na te denken. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:2

22e minuut.
Ryzhkin passt de bal met de wreef. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras passt de bal in één keer door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:3

26e minuut.
Iatras rent richting de bal. Iatras speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh passt de bal met de wreef. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:4

28e minuut.
Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh passt de bal in één keer door. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gabbiadini verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Nugaras heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Iatras rent richting de bal. Nugaras is nu in balbezit. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:5

34e minuut.
Iatras probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ryzhkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin met een sublieme pass. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Useche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryzhkin met de inworp. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:6

37e minuut.
Pérez Gómez rent richting de bal. Iatras verovert de bal door een tackle van achteren. Iatras probeert naar een medespeler te passen. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Álvarez trapt de bal weg van het doel. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin met een sublieme pass. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Nasri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iatras met een snelle inworp. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Booh is nu in balbezit. Booh passt de bal zonder na te denken. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 82%, No tengo tennis 18%.
Dannfel fc - No tengo tennis 0:7

46e minuut.
Iatras probeert naar een medespeler te passen. Booh rent richting de bal. Booh geeft een hoge lob. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Booh de bal. Iatras speelt de bal door. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Yépez Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Booh de bal. Booh geeft een hoge lob. Nugaras maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Booh onderschept slim de pass. Booh met een sublieme pass. Nugaras speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Useche probeert naar een medespeler te passen. Nugaras controleert de bal met de borst. Nugaras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:8

64e minuut.
Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh passt de bal in één keer door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Nugaras kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iatras de bal onder controle te krijgen. Iatras passt de bal in één keer door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Booh is nu in balbezit. Booh probeert naar een medespeler te passen. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:9

73e minuut.
Booh probeert naar een medespeler te passen. Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal in één keer door. Daar is Ørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Booh rent richting de bal. Booh speelt de bal door. Iatras rent richting de bal. Iatras geeft een lange en hoge pass. Nugaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ryzhkin met een snelle inworp. Booh heeft problemen om de bal te vangen. Booh passt de bal in één keer door. Iatras is nu in balbezit. Iatras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:10

78e minuut.
Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn onderschept slim de pass. Daar is Ørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:11

80e minuut.
Iatras probeert naar een medespeler te passen. Ørn is nu in balbezit. Ørn passt de bal met de wreef. Nugaras heeft problemen om de bal te vangen. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:12

81e minuut.
Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras passt de bal met de wreef. Ryzhkin probeert naar een medespeler te passen. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bărăscu geeft de bal voor. Nugaras rent richting de bal. Nugaras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ørn de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:13

84e minuut.
Nugaras rent richting de bal. Nugaras passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin met een sublieme pass. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:14

88e minuut.
Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin probeert naar een medespeler te passen. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - No tengo tennis 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 80%, No tengo tennis 20%.
Dannfel fc - No tengo tennis 0:15