Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Dannfel fc
Copenhague Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.9 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Maciejak is nu in balbezit. Arboleda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciejak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szalbierz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ørn krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Nasri geeft een lange en hoge pass. Mazzei kopt de bal weg. Ørn rent richting de bal. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 1:0

9e minuut.
Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz speelt de bal door. Ørn rent richting de bal. Ørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 2:0

13e minuut.
Szalbierz kopt de bal weg. Ørn rent richting de bal. Ørn passt de bal zonder na te denken. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 3:0

18e minuut.
Gabbiadini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabbiadini geeft een hoge lob. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 4:0

23e minuut.
Berta is nu in balbezit. Berta passt de bal zonder na te denken. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 5:0

24e minuut.
Álvarez trapt de bal weg van het doel. Galván kopt de bal weg. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... Useche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 6:0

26e minuut.
Valoyes speelt de bal door. Mazzei is nu in balbezit. Mazzei passt de bal zonder na te denken. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz onderschept slim de pass. Szalbierz passt de bal met de wreef. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Berta met de inworp. Klungelig pakt Szalbierz de bal. Szalbierz geeft een hoge lob. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Ørn kopt de bal weg. Rosero Coral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coupé passt de bal in één keer door. Berta rent richting de bal. Berta met een sublieme pass. Maciejak rent richting de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ørn rent richting de bal. Ørn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Coupé met een sublieme pass. Mazzei is nu in balbezit. Mazzei speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 7:0

42e minuut.
Klungelig pakt Szalbierz de bal. Szalbierz passt de bal in één keer door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 8:0

44e minuut.
Szalbierz passt de bal in één keer door. Berta rent richting de bal. Berta passt de bal zonder na te denken. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 21%, Dannfel fc 79%.
No tengo tennis - Dannfel fc 8:0

46e minuut.
Yépez Parada met de inworp. Berta speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Szalbierz kopt de bal weg. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak probeert naar een medespeler te passen. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 9:0

54e minuut.
Gómez Castaño speelt de bal door. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta speelt de bal door. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gabbiadini onderschept slim de pass. Gabbiadini speelt de bal door. Coupé probeert naar een medespeler te passen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzei is nu in balbezit. Mazzei probeert naar een medespeler te passen. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nenea komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak speelt de bal door. Ørn is nu in balbezit. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 10:0

65e minuut.
Berta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galván de bal. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 11:0

67e minuut.
Mazzei passt de bal met de wreef. Szalbierz geeft een hoge lob. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 12:0

70e minuut.
Berta rent richting de bal. Berta passt de bal in één keer door. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Nasri heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Gabbiadini kopt de bal weg. Rosero Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maciejak de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta speelt de bal door. Klungelig pakt Maciejak de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mazzei rent richting de bal. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Szalbierz maakt een afschuwelijke overtreding. Szalbierz krijgt een gele kaart. Galván raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Galván kan niet meer verder spelen. Pico komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz met een sublieme pass. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 13:0

86e minuut.
Ørn is nu in balbezit. Useche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ørn raakt geblesseerd tijdens het duel. Ørn kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 14:0

90e minuut.
Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Gómez Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Useche probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Dannfel fc 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 12%, Dannfel fc 88%.
No tengo tennis - Dannfel fc 15:0