Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports JESABRE CLUB PETROLERO
Fdo Atack2 Tactiek omar
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Okusun onderschept slim de pass. Okusun geeft een hoge lob. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Luna de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Aghassyan probeert de bal met de borst te controleren. Aghassyan passt de bal zonder na te denken. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

11e minuut.
Mera kopt de bal weg. Pinta Grossa heeft problemen om de bal te vangen. Aghassyan speelt de bal door. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nariño kopt de bal weg. Mera rent richting de bal. Luna onderschept slim de pass. Luna haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 2:0

14e minuut.
Pinta Grossa probeert de bal met de borst te controleren. Pinta Grossa geeft de bal voor. Mera heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Aghassyan kopt de bal weg. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Triviño is nu in balbezit. Triviño passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Nariño geeft een hoge lob. de la Calle rent richting de bal. Triviño onderschept slim de pass. Triviño schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 3:0

24e minuut.
Pinta Grossa met een sublieme pass. Nariño is nu in balbezit. Nariño passt de bal zonder na te denken. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
de la Calle trapt de bal weg. Nariño kopt de bal weg. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Mera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 4:0

29e minuut.
Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Nariño is nu in balbezit. Nariño passt de bal zonder na te denken. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinta Grossa rent richting de bal. Pinta Grossa passt de bal met de wreef. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan passt de bal met de wreef. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 5:0

33e minuut.
Jaramillo Pérez is nu in balbezit. Triviño onderschept slim de pass. Triviño probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aghassyan met de inworp. Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 6:0

42e minuut.
Naranjo geeft een hoge lob. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño passt de bal met de wreef. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinta Grossa is nu in balbezit. Pinta Grossa passt de bal in één keer door. Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

45e minuut.
Triviño onderschept slim de pass. Triviño passt de bal met de wreef. Pinta Grossa is nu in balbezit. Triviño rent richting de bal. Triviño passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 26%, JESABRE CLUB PETROLERO 74%.
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

55e minuut.
Mera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinta Grossa geeft een lange en hoge pass. Triviño springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghassyan probeert naar een medespeler te passen. Nariño met een sublieme pass. Klungelig pakt Luna de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño passt de bal zonder na te denken. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Estupiñán onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Triviño zal de hoekschop nemen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaramillo Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrade is nu in balbezit. Estupiñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade onderschept slim de pass. Andrade geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nariño speelt de bal door. Triviño is nu in balbezit. Mera probeert naar een medespeler te passen. Triviño is nu in balbezit. Triviño passt de bal met de wreef. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ospina heeft problemen om de bal te vangen. Nariño rent richting de bal. Nariño passt de bal zonder na te denken. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pinta Grossa verovert de bal door een tackle van achteren. Pinta Grossa met een sublieme pass. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

77e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño rent richting de bal. Nariño geeft een hoge lob. Pinta Grossa geeft een hoge lob. Triviño springt en kopt de bal. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Mera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nariño met een snelle inworp. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Okusun passt de bal met de wreef. Nariño geeft een lange en hoge pass. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 9:0

89e minuut.
Pardo kopt de bal weg. Pinta Grossa is nu in balbezit. Pinta Grossa geeft een hoge lob. Triviño met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 20%, JESABRE CLUB PETROLERO 80%.
Fazerg Sports - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0