Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC RMSUAR
Carpe Diem Tactiek Defense
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 48.1
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Chará de bal. Chará geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kánoší de bal. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Di Lonardo speelt de bal door. Minassyan met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Le Parc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 1:0

12e minuut.
Todero kopt de bal weg. İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Darcourt rent richting de bal. İlkerol geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Darcourt de bal onder controle te krijgen. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Binda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol geeft een lange en hoge pass. Sauda springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stojanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanowski rent richting de bal. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda draait met de bal, schiet en ... Le Parc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
İlkerol met een snelle inworp. Di Lonardo met een sublieme pass. Todero speelt de bal door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Kánoší de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yakut geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sauda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 2:0

38e minuut.
Yakut rent richting de bal. Navea maakt een afschuwelijke overtreding. Yakut raakt geblesseerd tijdens het duel. Navea met een sublieme pass. Todero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sauda maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Sauda rent richting de bal. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Di Lonardo geeft een hoge lob. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda verovert de bal door een tackle van achteren. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 20%, RMSUAR 80%.
Skorpión FC - RMSUAR 3:0

50e minuut.
Sauda kopt de bal weg. Szieben geeft de bal voor. Minassyan met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Chará rent richting de bal. Chará geeft een lange en hoge pass. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 4:0

56e minuut.
Stojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut onderschept slim de pass. Yakut geeft een lange en hoge pass. Sauda krijgt zijn hoofd ertegen. Le Parc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 5:0

60e minuut.
Podżorski geeft een lange en hoge pass. Yakut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stojanowski de bal onder controle te krijgen. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Binda is nu in balbezit. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski speelt de bal door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Navea geeft een hoge lob. Todero speelt de bal door. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Le Parc bokst de bal weg.

80e minuut.
Yakut met een sublieme pass. Zuckermandel verovert de bal door een tackle van achteren. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol geeft de bal voor. Sauda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 6:0

82e minuut.
Darcourt is nu in balbezit. Darcourt passt de bal in één keer door. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Piedra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - RMSUAR 6:1

86e minuut.
Zuckermandel controleert de bal met de borst. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Le Parc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 26%, RMSUAR 74%.
Skorpión FC - RMSUAR 6:1