Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMSUAR Skorpión FC
Defense Tactiek Carpe Diem
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Minassyan met een sublieme pass. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:1

14e minuut.
Pinto speelt de bal door. Daar is Di Lonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Lonardo passt de bal in één keer door. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Le Parc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:2

16e minuut.
Podżorski met een sublieme pass. Di Lonardo is nu in balbezit. Stojanowski is nu in balbezit. Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo geeft een hoge lob. Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto passt de bal zonder na te denken. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:3

21e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo rent richting de bal. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal in één keer door. İlkerol probeert de bal met de borst te controleren. İlkerol geeft een hoge lob. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto passt de bal zonder na te denken. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Yakut heeft problemen om de bal te vangen. Yakut draait met de bal, schiet en ... Kánoší probeert de bal aan de voet te houden. Le Parc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:4

39e minuut.
Minassyan passt de bal zonder na te denken. Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een hoge lob. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Chará heeft problemen om de bal te vangen. Chará geeft een lange en hoge pass. İlkerol kopt de bal weg. Yakut is nu in balbezit. Yakut draait met de bal, schiet en ... Le Parc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 69%, Skorpión FC 31%.
RMSUAR - Skorpión FC 0:4

53e minuut.
Di Lonardo passt de bal in één keer door. Charalampopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... Le Parc probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Todero kopt de bal weg. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol met een sublieme pass. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto geeft een lange en hoge pass. Kánoší is nu in balbezit. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Yakut is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:5

68e minuut.
Szieben kopt de bal weg. Di Lonardo probeert de bal aan de voet te houden. Stojanowski is nu in balbezit. Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:6

73e minuut.
Yakut haalt uit met een fantastische trap. Kánoší probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İlkerol rent richting de bal. İlkerol geeft een hoge lob. Daar is Stojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Stojanowski passt de bal zonder na te denken. Binda bereikt de bal nog maar net als eerste. Binda passt de bal met de wreef. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Podżorski geeft een lange en hoge pass. İlkerol rent richting de bal. İlkerol passt de bal zonder na te denken. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:7

86e minuut.
Podżorski speelt de bal door. Todero geeft een lange en hoge pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Skorpión FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 48%, Skorpión FC 52%.
RMSUAR - Skorpión FC 0:8