Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay Francocanadiense 2.0
Reposicion Tactiek ini
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 39.3
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Kváča maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Scapin kopt de bal weg. Wnetkurha speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Marijan de bal. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez schiet op doel. Marijan probeert de bal aan de voet te houden. Szemietiew geeft een hoge lob. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kváča legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marijan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marijan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 2:0

25e minuut.
Grundberg met een sublieme pass. Ferenčák speelt de bal door. Szemietiew met een sublieme pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Nemmer kopt de bal weg. Mrša speelt de bal door. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Marijan schiet op doel. Creangă probeert naar een medespeler te passen. Scapin kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wnetkurha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hamdan de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Gómez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coronado. Pérez Gómez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez Gómez komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 30%, Francocanadiense 2.0 70%.
Company Essay - Francocanadiense 2.0 2:0

46e minuut.
Marijan met een sublieme pass. Wnetkurha heeft problemen om de bal te vangen. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 3:0

49e minuut.
Kváča geeft een hoge lob. Inworp. Scapin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnetkurha geeft de bal voor. Mitura onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Szemietiew de bal. Szemietiew geeft een hoge lob. Kváča is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wnetkurha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew passt de bal met de wreef. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski geeft de bal voor. Marijan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Nemmer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hałapacz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Di Pirro passt de bal in één keer door. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Elalmaz de bal. Scapin is nu in balbezit. Scapin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Creangă trapt de bal weg. Scapin kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hamdan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal met de wreef. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 4:0

77e minuut.
Elalmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wnetkurha met een snelle inworp. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Wnetkurha geeft een hoge lob. Daar is Kváča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 5:0

80e minuut.
Elalmaz kopt de bal weg. Inworp. Scapin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft de bal voor. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Di Pirro geeft de bal voor. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdan onderschept slim de pass. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha schiet op doel. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kváča heeft problemen om de bal te vangen. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Francocanadiense 2.0 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 20%, Francocanadiense 2.0 80%.
Company Essay - Francocanadiense 2.0 6:0