Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 Company Essay
ini Tactiek Reposicion
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 59.3
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Szemietiew passt de bal zonder na te denken. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan verovert de bal door een tackle van achteren. Sobacki onderschept slim de pass. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kváča is nu in balbezit. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... Creangă bokst de bal weg.

18e minuut.
Di Pirro onderschept slim de pass. Di Pirro probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski probeert naar een medespeler te passen. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Marijan passt de bal met de wreef. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal in één keer door. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Daar is Kváča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sobacki is nu in balbezit. Sobacki passt de bal in één keer door. Dunđerski geeft een lange en hoge pass. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hamdan passt de bal zonder na te denken. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha met een sublieme pass. Sobacki rent richting de bal. Sobacki schiet op doel. Creangă bokst de bal weg.

34e minuut.
Di Pirro met een sublieme pass. Scapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scapin passt de bal in één keer door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Marijan is nu in balbezit. Dunđerski probeert naar een medespeler te passen. Szemietiew is nu in balbezit. Szemietiew geeft een hoge lob. Marijan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sobacki kopt de bal weg. Daar is Scapin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scapin passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan is nu in balbezit. Sobacki rent richting de bal. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 84%, Company Essay 16%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:0

47e minuut.
Scapin met de inworp. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Sobacki controleert de bal met de borst. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:1

48e minuut.
Malaponte probeert naar een medespeler te passen. Nemmer is nu in balbezit. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Wnetkurha kopt de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sobacki de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Szemietiew bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemietiew speelt de bal door. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hamdan de bal. Creangă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:2

56e minuut.
Wnetkurha verovert de bal door een tackle van achteren. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Kváča rent richting de bal. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Scapin is nu in balbezit. Scapin probeert naar een medespeler te passen. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hamdan kan de bal niet met de borst controleren. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamdan. Hamdan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kváča rent richting de bal. Scapin met een sublieme pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:3

78e minuut.
Scapin is nu in balbezit. Scapin met een sublieme pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Hamdan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szemietiew met de inworp. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Malaponte probeert naar een medespeler te passen. Ferenčák rent richting de bal. Ferenčák speelt de bal door. Malaponte rent richting de bal. Malaponte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Di Pirro geeft de bal voor. Kváča bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 71%, Company Essay 29%.
Francocanadiense 2.0 - Company Essay 0:4