Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Dannfel fc
Fdo Atack2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.8
zeer goed Schieten zwak
uitstekend Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Carnavalesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnavalesco geeft de bal voor. Useche heeft problemen om de bal te vangen. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gómez Castaño de bal. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Nariño probeert naar een medespeler te passen. Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 1:0

7e minuut.
Aghassyan passt de bal met de wreef. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 2:0

8e minuut.
Tungsakulmongkol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aghassyan speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 3:0

11e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rengifo de bal. Przyrowski geeft een lange en hoge pass. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tungsakulmongkol is nu in balbezit. Tungsakulmongkol passt de bal in één keer door. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft de bal voor. Luna kopt de bal weg. Álvarez bokst de bal weg. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 4:0

18e minuut.
Aghassyan speelt de bal door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Luna de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 5:0

19e minuut.
Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft een hoge lob. Altamirano rent richting de bal. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tungsakulmongkol geeft een hoge lob. Pinta Grossa kopt de bal weg. Altamirano rent richting de bal. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 6:0

31e minuut.
Rosero Coral rent richting de bal. Tungsakulmongkol onderschept slim de pass. Aghassyan speelt de bal door. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Pinta Grossa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft de bal voor. Altamirano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 7:0

36e minuut.
Carnavalesco passt de bal met de wreef. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño passt de bal zonder na te denken. Altamirano heeft problemen om de bal te vangen. Altamirano schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 8:0

38e minuut.
Luna probeert naar een medespeler te passen. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal met de wreef. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Aghassyan speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna speelt de bal door. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Useche de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan passt de bal in één keer door. Altamirano rent richting de bal. Altamirano draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 9:0

45e minuut.
Arboleda is nu in balbezit. Nariño onderschept slim de pass. Nariño met een sublieme pass. Pinta Grossa rent richting de bal. Pinta Grossa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 23%, Dannfel fc 77%.
Fazerg Sports - Dannfel fc 9:0

46e minuut.
Triviño komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aghassyan passt de bal in één keer door. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pinta Grossa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valoyes. Pinta Grossa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pinta Grossa met een snel genomen vrije trap. Triviño krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nariño passt de bal in één keer door. Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa probeert naar een medespeler te passen. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rosero Coral is nu in balbezit. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aghassyan zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Triviño de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 10:0

67e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri geeft een lange en hoge pass. Yépez Parada kopt de bal weg. Pinta Grossa controleert de bal met de borst. Pinta Grossa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pinta Grossa met een snelle inworp. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Useche de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Triviño rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aghassyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luna krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Nasri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Klungelig pakt Triviño de bal. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan geeft een hoge lob. Luna maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Useche de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 11:0

78e minuut.
Useche rent richting de bal. Useche geeft een lange en hoge pass. Salinas geeft een lange en hoge pass. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 12:0

79e minuut.
Triviño verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño met een sublieme pass. Daar is Pinta Grossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aghassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aghassyan geeft een lange en hoge pass. Luna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Useche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinta Grossa met een snelle inworp. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Dannfel fc 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 12%, Dannfel fc 88%.
Fazerg Sports - Dannfel fc 13:0