Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc Fazerg Sports
Normal Tactiek Fdo Atack2
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg. Gómez Castaño kopt de bal weg. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Useche trapt de bal weg. Gómez Castaño kopt de bal weg. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:1

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Useche trapt de bal weg van het doel. Vélez kopt de bal weg. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rosero Coral probeert naar een medespeler te passen. Aghassyan met een sublieme pass. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:2

10e minuut.
Valoyes passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valoyes is nu in balbezit. Valoyes passt de bal met de wreef. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Okusun probeert de bal aan de voet te houden. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Luna rent richting de bal. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:3

24e minuut.
Aghassyan onderschept slim de pass. Aghassyan speelt de bal door. Klungelig pakt Luna de bal. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño met een sublieme pass. Daar is Triviño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triviño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:4

33e minuut.
Luna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galván. Luna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aghassyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Triviño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 74%, Fazerg Sports 26%.
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:4

54e minuut.
Klungelig pakt Aghassyan de bal. Aghassyan met een sublieme pass. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Luna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:5

58e minuut.
Vélez passt de bal zonder na te denken. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Rosero Coral is nu in balbezit. Aghassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Triviño is nu in balbezit. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:6

65e minuut.
Nariño geeft een hoge lob. Luna controleert de bal met de borst. Luna geeft de bal voor. Aghassyan is nu in balbezit. Aghassyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:7

69e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Aghassyan speelt de bal door. Luna rent richting de bal. Luna schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg.

73e minuut.
Klungelig pakt Okusun de bal. Okusun geeft een lange en hoge pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Aghassyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Useche de bal. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:8

80e minuut.
Nariño speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna passt de bal in één keer door. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviño draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:9

87e minuut.
Rosero Coral probeert naar een medespeler te passen. Valoyes rent richting de bal. Valoyes passt de bal zonder na te denken. Manjarrés rent richting de bal. Manjarrés geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Nariño rent richting de bal. Nariño passt de bal met de wreef. Triviño heeft problemen om de bal te vangen. Triviño schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Luna controleert de bal met de borst. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 71%, Fazerg Sports 29%.
Dannfel fc - Fazerg Sports 0:10