Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis JESABRE CLUB PETROLERO
Copenhague Tactiek omar
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 20.6
formidabel Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ørn met een sublieme pass. Klungelig pakt Maciejak de bal. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Ørn is nu in balbezit. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazzei geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maciejak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

3e minuut.
Jaramillo Pérez passt de bal in één keer door. Naranjo rent richting de bal. Gabbiadini begaat een overtreding. Gabbiadini krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt de la Calle de bal. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Mazzei is nu in balbezit. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 2:0

18e minuut.
Jaramillo Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz passt de bal in één keer door. Maciejak rent richting de bal. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ospina rent richting de bal. Mazzei verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzei speelt de bal door. Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 3:0

26e minuut.
de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 4:0

29e minuut.
Ørn onderschept slim de pass. Ørn probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maciejak de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 5:0

30e minuut.
Ospina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn passt de bal met de wreef. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de la Calle kopt de bal weg. Berta rent richting de bal. Berta geeft een lange en hoge pass. Ørn springt en kopt de bal. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Szalbierz is nu in balbezit. Garzón begaat een overtreding. Szalbierz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Örümcer met een snel genomen vrije trap. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ørn is nu in balbezit. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 6:0

36e minuut.
Maciejak rent richting de bal. de la Calle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maciejak raakt geblesseerd tijdens het duel. de la Calle geeft de bal voor. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ørn neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

39e minuut.
Mera heeft problemen om de bal te vangen. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn geeft een lange en hoge pass. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jaramillo Pérez is nu in balbezit. Szalbierz is nu in balbezit. Jaramillo Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaramillo Pérez krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Jaramillo Pérez kopt de bal weg. Örümcer rent richting de bal. Örümcer passt de bal zonder na te denken. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 23%, JESABRE CLUB PETROLERO 77%.
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

46e minuut.
Ørn passt de bal met de wreef. Örümcer probeert naar een medespeler te passen. Berta geeft de bal voor. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz passt de bal met de wreef. Daar is Maciejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Daar is Rocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz passt de bal zonder na te denken. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mera de bal. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

58e minuut.
Naranjo probeert de bal met de borst te controleren. Gabbiadini rent richting de bal. Naranjo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naranjo krijgt een gele kaart. Gabbiadini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szalbierz met een snel genomen vrije trap. Ørn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
de la Calle trapt de bal weg van het doel. Berta rent richting de bal. Berta probeert naar een medespeler te passen. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Berta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berta heeft problemen om de bal te vangen. Berta probeert naar een medespeler te passen. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ørn rent richting de bal. Ørn schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Szalbierz geeft de bal voor. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 9:0

64e minuut.
Inworp. Mazzei met de inworp. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0

65e minuut.
Mazzei met een sublieme pass. Berta is nu in balbezit. Berta passt de bal in één keer door. Ørn heeft problemen om de bal te vangen. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Berta is nu in balbezit. Berta passt de bal in één keer door. Ørn rent richting de bal. Ørn draait met de bal, schiet en ... Mera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mazzei kopt de bal weg. Szalbierz kan de bal niet met de borst controleren. Szalbierz geeft een lange en hoge pass. Ørn maakt een snoekduik en kopt de bal. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 11:0

74e minuut.
Maciejak rent richting de bal. Berta rent richting de bal. Berta geeft een lange en hoge pass. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 12:0

85e minuut.
Inworp. Szalbierz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak schiet op doel. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 13:0

87e minuut.
Mazzei met een snelle inworp. Daar is Berta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 20%, JESABRE CLUB PETROLERO 80%.
No tengo tennis - JESABRE CLUB PETROLERO 13:0