Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO No tengo tennis
omar Tactiek Copenhague
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


5e minuut.
Maciejak rent richting de bal. Estupiñán is nu in balbezit. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:1

13e minuut.
Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Ørn heeft problemen om de bal te vangen. Ørn passt de bal met de wreef. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rocha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joclécio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ørn is nu in balbezit. Ørn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaramillo Pérez rent richting de bal. Szalbierz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalbierz passt de bal met de wreef. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Szalbierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz draait met de bal, schiet en ... Pardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:2

20e minuut.
Garzón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naranjo de bal. Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak draait met de bal, schiet en ... Mera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz verovert de bal door een tackle van achteren. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mera de bal onder controle te krijgen. Paal!

26e minuut.
Mera is nu in balbezit. Mera geeft een hoge lob. Joclécio kopt de bal weg. Ørn is nu in balbezit. Ørn schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bărăscu rent richting de bal. Bărăscu geeft de bal voor. Joclécio probeert de bal aan de voet te houden. Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Mera geeft de bal voor. Inworp. Joclécio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:3

41e minuut.
Estupiñán is nu in balbezit. Estupiñán geeft de bal voor. Joclécio kopt de bal weg. Ørn rent richting de bal. Ørn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Londoño Restrepo trapt de bal weg van het doel. Szalbierz kopt de bal weg. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 83%, No tengo tennis 17%.
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:3

47e minuut.
Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Londoño Restrepo speelt de bal door. Booh kopt de bal weg. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Coupé speelt de bal door. Maciejak heeft problemen om de bal te vangen. Szalbierz speelt de bal door. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Szalbierz rent richting de bal. Szalbierz probeert naar een medespeler te passen. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:4

60e minuut.
Szalbierz passt de bal in één keer door. Booh heeft problemen om de bal te vangen. Booh probeert naar een medespeler te passen. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Joclécio met een snelle inworp. Booh is nu in balbezit. Booh passt de bal zonder na te denken. Maciejak rent richting de bal. Maciejak schiet op doel. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:5

64e minuut.
Booh met een sublieme pass. Joclécio rent richting de bal. Joclécio passt de bal in één keer door. Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:6

67e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalbierz onderschept slim de pass. Ørn rent richting de bal. Maciejak is nu in balbezit. Maciejak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:7

69e minuut.
Joclécio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ørn passt de bal zonder na te denken. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:8

70e minuut.
Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejak passt de bal met de wreef. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Maciejak passt de bal met de wreef. Booh is nu in balbezit. Booh geeft een hoge lob. Ørn heeft problemen om de bal te vangen. Ørn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Joclécio verovert de bal door een tackle van achteren. Joclécio speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bărăscu onderschept slim de pass. Bărăscu passt de bal met de wreef. Szalbierz met een sublieme pass. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg.

83e minuut.
Szalbierz speelt de bal door. Estupiñán speelt de bal door. Ørn rent richting de bal. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ørn rent richting de bal. Ørn haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:9

84e minuut.
Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciejak raakt geblesseerd tijdens het duel. Booh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ørn is nu in balbezit. Ørn draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Maciejak passt de bal in één keer door. de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Booh rent richting de bal. Maciejak rent richting de bal. Maciejak haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 85%, No tengo tennis 15%.
JESABRE CLUB PETROLERO - No tengo tennis 0:9