Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RMSUAR No tengo tennis
Defense Tactiek Copenhague
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 56.1
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Ørn is nu in balbezit. Ørn geeft een hoge lob. Booh is nu in balbezit. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - No tengo tennis 0:1

23e minuut.
Ryzhkin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras met een sublieme pass. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Iatras met een sublieme pass. Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh passt de bal zonder na te denken. Nugaras is nu in balbezit. Nugaras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - No tengo tennis 0:2

36e minuut.
Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin geeft een lange en hoge pass. Nugaras probeert de bal aan de voet te houden. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 75%, No tengo tennis 25%.
RMSUAR - No tengo tennis 0:2

50e minuut.
Szieben geeft de bal voor. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Famfulík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Darcourt komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Navea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ørn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navea. Navea krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin speelt de bal door. Ørn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ørn schiet op doel. Manrique probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - No tengo tennis 0:3

84e minuut.
Branco is nu in balbezit. Booh onderschept slim de pass. Booh speelt de bal door. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin probeert naar een medespeler te passen. Coupé probeert naar een medespeler te passen. Booh is nu in balbezit. Booh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Manrique met een harde bal richting middenveld. Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barwin. Barwin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 72%, No tengo tennis 28%.
RMSUAR - No tengo tennis 0:3