Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis RMSUAR
Copenhague Tactiek Defense
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 46.8
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras passt de bal in één keer door. Booh met een sublieme pass. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Iatras probeert naar een medespeler te passen. Nugaras rent richting de bal. Filip legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nugaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nugaras neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Iatras is nu in balbezit. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin passt de bal met de wreef. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Iatras onderschept slim de pass. Darcourt geeft een hoge lob. Para is nu in balbezit. Famfulík onderschept slim de pass. Famfulík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Iatras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iatras geeft een lange en hoge pass. Daar is Navea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson verovert de bal door een tackle van achteren. Nelson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kánoší onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - RMSUAR 1:0

21e minuut.
Iatras probeert naar een medespeler te passen. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin passt de bal in één keer door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Inworp. Iatras met een snelle inworp. Booh probeert naar een medespeler te passen. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nugaras is nu in balbezit. Navea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nugaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aranlı komt het veld opgelopen. Nugaras legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Le Parc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - RMSUAR 2:0

38e minuut.
Branco geeft een lange en hoge pass. Booh geeft een hoge lob. Nugaras kopt de bal weg. Nelson controleert de bal met de borst. Nelson draait met de bal, schiet en ... Le Parc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Booh neemt de hoekschop. Nugaras maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Stojanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Booh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nugaras krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Iatras is nu in balbezit. Iatras passt de bal met de wreef. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 19%, RMSUAR 81%.
No tengo tennis - RMSUAR 2:0

55e minuut.
Faltermaier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wijas met de inworp. Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Darcourt kopt de bal weg. Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Branco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Booh bereikt de bal nog maar net als eerste. Booh geeft een lange en hoge pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap. Le Parc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - RMSUAR 3:0

68e minuut.
Booh is nu in balbezit. Booh geeft een hoge lob. Iatras met een sublieme pass. Nugaras rent richting de bal. Nugaras draait met de bal, schiet en ... Le Parc bokst de bal weg.

73e minuut.
Booh is nu in balbezit. Iatras rent richting de bal. Booh geeft een hoge lob. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Gabbiadini komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Nugaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nugaras met een sublieme pass. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Le Parc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - RMSUAR 4:0

78e minuut.
Aranlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Binda met een snelle inworp. Navea geeft een lange en hoge pass. Famfulík maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Iatras rent richting de bal. Iatras geeft een hoge lob. Navea probeert de bal aan de voet te houden. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - RMSUAR 5:0

89e minuut.
Booh probeert naar een medespeler te passen. Iatras rent richting de bal. Iatras speelt de bal door. Nugaras rent richting de bal. Nugaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 33%, RMSUAR 67%.
No tengo tennis - RMSUAR 5:0