Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francocanadiense 2.0 Fazerg Sports
ini Tactiek Fdo Atack2
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 46.8
redelijk Schieten goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pinta Grossa onderschept slim de pass. Pinta Grossa passt de bal met de wreef. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano schiet op doel. Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 0:1

7e minuut.
Aghassyan is nu in balbezit. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano passt de bal in één keer door. Pinta Grossa is nu in balbezit. Pinta Grossa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pinta Grossa passt de bal in één keer door. Altamirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano schiet op doel. Creangă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Malaponte is nu in balbezit. Marketin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malaponte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Malaponte neemt zijn aanloop. Kwong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:1

18e minuut.
Aghassyan speelt de bal door. Altamirano rent richting de bal. Altamirano passt de bal met de wreef. Luna is nu in balbezit. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamirano onderschept slim de pass. Altamirano probeert naar een medespeler te passen. Luna rent richting de bal. Luna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:2

24e minuut.
Ferenčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa verovert de bal door een tackle van achteren. Pinta Grossa passt de bal met de wreef. Aghassyan rent richting de bal. Aghassyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna geeft een hoge lob. Duse probeert naar een medespeler te passen. Altamirano rent richting de bal. Altamirano schiet op doel. Creangă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:3

32e minuut.
Tungsakulmongkol verovert de bal door een tackle van achteren. Tungsakulmongkol passt de bal met de wreef. Nariño speelt de bal door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:4

34e minuut.
Duse met de inworp. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Malaponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaponte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Daar is Aghassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Altamirano is nu in balbezit. Altamirano haalt uit met een fantastische trap. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Carnavalesco geeft een hoge lob. Pinta Grossa speelt de bal door. Aghassyan heeft problemen om de bal te vangen. Aghassyan draait met de bal, schiet en ... Creangă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aghassyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nariño met een sublieme pass. Altamirano speelt de bal door. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Creangă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 72%, Fazerg Sports 28%.
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:4

46e minuut.
Triviño komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moscoso komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mitura controleert de bal met de borst. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Nariño speelt de bal door. Pinta Grossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinta Grossa draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Pinta Grossa de bal. Pinta Grossa passt de bal in één keer door. Triviño is nu in balbezit. Triviño schiet op doel. Creangă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:5

82e minuut.
Tungsakulmongkol geeft een hoge lob. Duse probeert de bal aan de voet te houden. Coronado geeft een lange en hoge pass. Grundberg geeft een hoge lob. Hałapacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przyrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kwong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francocanadiense 2.0 64%, Fazerg Sports 36%.
Francocanadiense 2.0 - Fazerg Sports 1:5