Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dannfel fc Company Essay
Normal Tactiek Reposicion
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 55.1
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pérez Gómez passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño is nu in balbezit. Dunđerski met een sublieme pass. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:1

3e minuut.
Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski met een sublieme pass. Valoyes rent richting de bal. Pérez Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Gómez geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:2

4e minuut.
Di Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pirro passt de bal zonder na te denken. Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft de bal voor. Marijan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Di Pirro onderschept slim de pass. Di Pirro passt de bal met de wreef. Pérez Gómez probeert naar een medespeler te passen. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Szemietiew kopt de bal weg. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:3

13e minuut.
Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez passt de bal in één keer door. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:4

13e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Rengifo passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scapin met de inworp. Wnetkurha geeft een hoge lob. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:5

14e minuut.
Arboleda passt de bal in één keer door. Gómez Castaño is nu in balbezit. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnetkurha geeft een hoge lob. Nasri kopt de bal weg. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass. Marijan springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Álvarez met een sublieme pass. Pérez Gómez kopt de bal weg. Gómez Castaño probeert de bal met de borst te controleren. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szemietiew met een sublieme pass. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez passt de bal zonder na te denken. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:6

21e minuut.
Di Pirro geeft de bal voor. Marijan kopt de bal weg. Rosero Coral heeft problemen om de bal te vangen. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wnetkurha bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes rent richting de bal. Wnetkurha onderschept slim de pass. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scapin met een snelle inworp. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Useche geeft de bal voor. Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin passt de bal zonder na te denken. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Di Pirro controleert de bal met de borst. Di Pirro geeft een lange en hoge pass. Nasri is nu in balbezit. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:7

31e minuut.
Valoyes heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez met een sublieme pass. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Useche heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:8

35e minuut.
Scapin heeft problemen om de bal te vangen. Scapin met een sublieme pass. Klungelig pakt Rosero Coral de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:9

36e minuut.
Marijan onderschept slim de pass. Marijan geeft de bal voor. Rosero Coral is nu in balbezit. Pérez Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Gómez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wnetkurha passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Galván is nu in balbezit. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan schiet op doel. Álvarez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:10

41e minuut.
Klungelig pakt Dunđerski de bal. Dunđerski passt de bal zonder na te denken. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:11

44e minuut.
Dunđerski speelt de bal door. Pérez Gómez is nu in balbezit. Pérez Gómez passt de bal zonder na te denken. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 86%, Company Essay 14%.
Dannfel fc - Company Essay 0:12

47e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft een hoge lob. Nasri rent richting de bal. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:13

48e minuut.
Valoyes rent richting de bal. Valoyes geeft de bal voor. Szemietiew speelt de bal door. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan schiet op doel. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Galván is nu in balbezit. Wnetkurha onderschept slim de pass. Wnetkurha speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:14

52e minuut.
Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski passt de bal met de wreef. Marijan probeert de bal met de borst te controleren. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Scapin geeft een lange en hoge pass. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha geeft een lange en hoge pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Wnetkurha rent richting de bal. Galván tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wnetkurha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wnetkurha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dunđerski passt de bal in één keer door. Szemietiew is nu in balbezit. Szemietiew geeft de bal voor. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Marijan is nu in balbezit. Pérez Gómez rent richting de bal. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:15

66e minuut.
Szemietiew probeert naar een medespeler te passen. Marijan rent richting de bal. Dunđerski speelt de bal door. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mrša geeft de bal voor. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:16

70e minuut.
Di Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan rent richting de bal. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez met een harde bal richting middenveld. Pérez Gómez geeft een hoge lob. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Scapin probeert naar een medespeler te passen. Di Pirro probeert de bal aan de voet te houden. Dunđerski met een sublieme pass. Pérez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Gómez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:17

78e minuut.
Di Pirro passt de bal met de wreef. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pérez Gómez de bal. Pérez Gómez schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:18

82e minuut.
Szemietiew speelt de bal door. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Pérez Gómez rent richting de bal. Pérez Gómez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:19

88e minuut.
Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:20

89e minuut.
Babović rent richting de bal. Di Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pirro passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dannfel fc - Company Essay 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dannfel fc 80%, Company Essay 20%.
Dannfel fc - Company Essay 0:21