Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Company Essay Dannfel fc
Reposicion Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
9% Spel op eigen helft 91%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 21
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Álvarez speelt de bal door. Di Pirro is nu in balbezit. Di Pirro passt de bal in één keer door. Daar is Szemietiew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemietiew geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 1:0

7e minuut.
Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Akifoğlu geeft een lange en hoge pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerski passt de bal zonder na te denken. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Álvarez trapt de bal weg van het doel. Di Pirro kopt de bal weg. Marijan is nu in balbezit. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Di Pirro passt de bal in één keer door. Szemietiew geeft een lange en hoge pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rosero Coral is nu in balbezit. Sobacki onderschept slim de pass. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 2:0

13e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Yépez Parada is nu in balbezit. Yépez Parada geeft een lange en hoge pass. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Galván speelt de bal door. Sobacki speelt de bal door. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel. Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo geeft een hoge lob. Szemietiew probeert naar een medespeler te passen. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Akifoğlu met de inworp. Di Pirro rent richting de bal. Di Pirro passt de bal zonder na te denken. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Álvarez bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wnetkurha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Useche met een sublieme pass. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha geeft een hoge lob. Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski passt de bal zonder na te denken. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 3:0

22e minuut.
Doeltrap. Useche trapt de bal weg van het doel. Wnetkurha kopt de bal weg. Sobacki rent richting de bal. Sobacki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marijan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 4:0

24e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Daar is Arboleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan verovert de bal door een tackle van achteren. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 5:0

28e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Sobacki speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valoyes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan passt de bal met de wreef. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dunđerski onderschept slim de pass. Dunđerski passt de bal zonder na te denken. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wnetkurha kopt de bal weg. Sobacki is nu in balbezit. Sobacki passt de bal met de wreef. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Álvarez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 6:0

38e minuut.
Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski probeert de bal met de borst te controleren. Dunđerski speelt de bal door. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marijan krijgt zijn hoofd ertegen. Álvarez met een sublieme pass. Sobacki kopt de bal weg. Marijan kan de bal niet met de borst controleren. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg. Wnetkurha kopt de bal weg. Marijan heeft problemen om de bal te vangen. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez bokst de bal weg. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 7:0

43e minuut.
Di Pirro passt de bal zonder na te denken. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 9%, Dannfel fc 91%.
Company Essay - Dannfel fc 7:0

49e minuut.
Di Pirro is nu in balbezit. Di Pirro geeft een lange en hoge pass. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 8:0

50e minuut.
Marijan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobacki de bal. Sobacki passt de bal in één keer door. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 9:0

52e minuut.
Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki is nu in balbezit. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 10:0

55e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg. Wnetkurha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobacki rent richting de bal. Sobacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Sobacki geeft een hoge lob. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 11:0

59e minuut.
Akifoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Sobacki controleert de bal met de borst. Sobacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Sobacki kopt de bal weg. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Dunđerski speelt de bal door. Di Pirro probeert naar een medespeler te passen. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Di Pirro met een sublieme pass. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobacki passt de bal in één keer door. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Álvarez trapt de bal weg. Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal zonder na te denken. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Sobacki is nu in balbezit. Sobacki geeft een hoge lob. Dunđerski geeft een lange en hoge pass. Marijan rent richting de bal. Marijan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Szemietiew kopt de bal weg. Wnetkurha probeert naar een medespeler te passen. Sobacki heeft problemen om de bal te vangen. Marijan is nu in balbezit. Marijan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Wnetkurha geeft een hoge lob. Marijan is nu in balbezit. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Wnetkurha de bal onder controle te krijgen. Wnetkurha passt de bal met de wreef. Sobacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marijan de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wnetkurha kopt de bal weg. Daar is Sobacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobacki geeft de bal voor. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valoyes passt de bal in één keer door. Marijan is nu in balbezit. Marijan schiet op doel. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 12:0

80e minuut.
Valoyes passt de bal zonder na te denken. Arboleda rent richting de bal. Di Pirro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pirro geeft een lange en hoge pass. Marijan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sobacki rent richting de bal. Sobacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Nasri de bal. Dunđerski geeft een hoge lob. Marijan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 13:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Nasri de bal onder controle te krijgen. Dunđerski met een sublieme pass. Daar is Szemietiew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemietiew geeft de bal voor. Marijan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 14:0

87e minuut.
Akifoğlu met de inworp. Wnetkurha is nu in balbezit. Wnetkurha passt de bal met de wreef. Sobacki rent richting de bal. Sobacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dunđerski geeft een lange en hoge pass. Useche heeft problemen om de bal te vangen. Marijan rent richting de bal. Marijan haalt uit met een fantastische trap. Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Company Essay - Dannfel fc 15:0

90e minuut.
Wnetkurha rent richting de bal. Wnetkurha passt de bal in één keer door. Daar is Marijan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marijan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Useche de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marijan draait met de bal, schiet en ... Álvarez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Company Essay 9%, Dannfel fc 91%.
Company Essay - Dannfel fc 15:0