Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JESABRE CLUB PETROLERO Skorpión FC
omar Tactiek Carpe Diem
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 55.5
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Yakut speelt de bal door. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo passt de bal met de wreef. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Šoba kopt de bal weg. Minassyan speelt de bal door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yakut rent richting de bal. Yakut probeert naar een medespeler te passen. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:1

13e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. Daar is Minassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sauda de bal. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut passt de bal met de wreef. Sauda rent richting de bal. Sauda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:2

22e minuut.
Minassyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Yakut de bal. Minassyan is nu in balbezit. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut geeft een hoge lob. İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda is nu in balbezit. Sauda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
İlkerol geeft de bal voor. Londoño Restrepo met een sublieme pass. Di Lonardo kopt de bal weg. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:3

33e minuut.
Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal zonder na te denken. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel. Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:4

36e minuut.
Londoño Restrepo speelt de bal door. İlkerol rent richting de bal. İlkerol geeft een lange en hoge pass. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sauda passt de bal zonder na te denken. Yakut rent richting de bal. Sauda is nu in balbezit. Sauda schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt de la Calle de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:5

45e minuut.
de la Calle kopt de bal weg. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft de bal voor. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 87%, Skorpión FC 13%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:6

46e minuut.
Sauda met een sublieme pass. Di Lonardo met een sublieme pass. Sauda heeft problemen om de bal te vangen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

46e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de la Calle met een harde bal richting middenveld. Di Lonardo kopt de bal weg. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Di Lonardo speelt de bal door. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol speelt de bal door. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. İlkerol met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Todero speelt de bal door. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sauda de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:7

51e minuut.
Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een hoge lob. Sauda krijgt zijn hoofd ertegen. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Yakut passt de bal met de wreef. Sauda rent richting de bal. Sauda passt de bal in één keer door. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Todero onderschept slim de pass. Todero geeft een lange en hoge pass. Sauda kopt de bal weg. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. İlkerol rent richting de bal. İlkerol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:8

56e minuut.
İlkerol kopt de bal weg. de la Calle rent richting de bal. Sauda onderschept slim de pass. Sauda draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:9

57e minuut.
İlkerol speelt de bal door. Todero met een sublieme pass. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Na een snelle pass probeert de la Calle de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. İlkerol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minassyan de bal. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:10

64e minuut.
İlkerol rent richting de bal. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo geeft een lange en hoge pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel. Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Di Lonardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol passt de bal in één keer door. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda schiet op doel. de la Calle met een sublieme pass. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. Londoño Restrepo bokst de bal weg.

73e minuut.
Sauda passt de bal in één keer door. Yakut rent richting de bal. Yakut draait met de bal, schiet en ... Mera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:11

80e minuut.
Minassyan met een sublieme pass. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo met een sublieme pass. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Todero passt de bal met de wreef. İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol speelt de bal door. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut met een sublieme pass. Sauda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauda draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
İlkerol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Sauda is nu in balbezit. Sauda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:12

87e minuut.
Yakut is nu in balbezit. Yakut probeert naar een medespeler te passen. Estupiñán rent richting de bal. İlkerol verovert de bal door een tackle van achteren. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

89e minuut.
İlkerol kopt de bal weg. Yakut rent richting de bal. Yakut passt de bal met de wreef. Sauda rent richting de bal. Sauda draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESABRE CLUB PETROLERO 89%, Skorpión FC 11%.
JESABRE CLUB PETROLERO - Skorpión FC 0:13