Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skorpión FC JESABRE CLUB PETROLERO
Carpe Diem Tactiek omar
65% Balbezit 35%
9% Spel op eigen helft 91%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 20.1
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto speelt de bal door. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. İlkerol rent richting de bal. İlkerol passt de bal in één keer door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yakut springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 1:0

15e minuut.
Yakut is nu in balbezit. de la Calle met een sublieme pass. Di Lonardo geeft een hoge lob. Yakut krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 2:0

16e minuut.
Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Pérez onderschept slim de pass. Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo met een sublieme pass. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Di Lonardo is nu in balbezit. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 3:0

21e minuut.
Di Lonardo met een sublieme pass. İlkerol is nu in balbezit. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 4:0

23e minuut.
Chará rent richting de bal. Garzón verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos begaat een overtreding. Lagos krijgt een gele kaart.

25e minuut.
İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol passt de bal in één keer door. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Londoño Restrepo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 5:0

28e minuut.
İlkerol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagos speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Yakut de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
İlkerol is nu in balbezit. İlkerol passt de bal in één keer door. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Di Lonardo speelt de bal door. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 6:0

36e minuut.
Di Lonardo geeft de bal voor. Klungelig pakt de la Calle de bal. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 7:0

38e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto passt de bal met de wreef. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

38e minuut.
Garzón met een sublieme pass. Naranjo heeft problemen om de bal te vangen. Yakut verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Yakut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Londoño Restrepo met een harde bal richting middenveld. Di Lonardo rent richting de bal. İlkerol probeert naar een medespeler te passen. Yakut rent richting de bal. Yakut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Di Lonardo met een sublieme pass. Daar is İlkerol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkerol passt de bal met de wreef. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. Londoño Restrepo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Yakut draait met de bal, schiet en ... İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. Rocha rent richting de bal. İlkerol verovert de bal door een tackle van achteren. İlkerol schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 14%, JESABRE CLUB PETROLERO 86%.
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 8:0

47e minuut.
de la Calle geeft een hoge lob. İlkerol rent richting de bal. İlkerol passt de bal in één keer door. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Yakut heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle geeft de bal voor. Pinto geeft een lange en hoge pass. Yakut maakt een snoekduik en kopt de bal. Londoño Restrepo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 9:0

52e minuut.
Garzón passt de bal in één keer door. Inworp. Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Klungelig pakt Di Lonardo de bal. Di Lonardo met een sublieme pass. İlkerol rent richting de bal. İlkerol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pinto passt de bal zonder na te denken. Yakut is nu in balbezit. Yakut passt de bal met de wreef. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo passt de bal in één keer door. Londoño Restrepo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Pinto de bal. Pinto probeert naar een medespeler te passen. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ... Londoño Restrepo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 10:0

59e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Di Lonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo geeft een hoge lob. Yakut rent richting de bal. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 11:0

67e minuut.
Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo probeert naar een medespeler te passen. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo passt de bal zonder na te denken. İlkerol heeft problemen om de bal te vangen. İlkerol schiet op doel. Londoño Restrepo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 12:0

75e minuut.
Chará bereikt de bal nog maar net als eerste. Chará geeft een lange en hoge pass. İlkerol kopt de bal weg. Yakut is nu in balbezit. Yakut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 13:0

78e minuut.
Pardo rent richting de bal. Lagos is nu in balbezit. Lagos passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lagos speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İlkerol de bal. İlkerol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yakut is nu in balbezit. Yakut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pinto rent richting de bal. Sanabria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Lonardo met een snel genomen vrije trap. Yakut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 14:0

89e minuut.
İlkerol passt de bal met de wreef. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo passt de bal met de wreef. İlkerol is nu in balbezit. İlkerol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpión FC 5%, JESABRE CLUB PETROLERO 95%.
Skorpión FC - JESABRE CLUB PETROLERO 14:0